Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erdésznek pontosan mi a...

Erdésznek pontosan mi a dolga, bent kell laknia az erdőben, és meg lehet ebből élni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 24. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Hasonló mint a vadőröknek. Járják az erdőt, figyelik az illegális favágókat, vadorzókat, szemetelőket, tűzgyújtókat, stb. Az illetékes önkormányzat/ vadásztársaság adja a fizetést. Milliomos erdészt még nem láttam de nyugdíjas állás, és nem is stresszes. Biztos jobb, mint a gumigyárban dolgozni 3 műszakban minimálbérért.
2021. jún. 24. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Első válasznak sok köze nincs a valósághoz:

[link]

2021. jún. 24. 12:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Miután hülye vagyok ezért még kettő kérdésem lenne. Első: bent kell lakni az erdőben? Második: ez a munka végezhető Hódmezővásárhelyen? Plusz még egy: egy ilyen munkából össze jön 120000 forint? Elnézést hogy ennnyivel rabolom az időtöket, neten már ennek utána néztem, csak nem találtam semmit.
2021. jún. 24. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az erdőben laknia. 120 ezer forint nettó az őrült kevés. Nem tudom, mennyit keresnek, de ettől biztosan többet. Hódmezővásárhelyen van erdő?
2021. jún. 24. 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:
igen van erdő, több fele is. az árak után meg próbálok utána nézni, köszönöm a válaszokat! :DD
2021. jún. 24. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Igen, bent lakik az erdőben és a macival együtt szedi a málnát.
2021. jún. 24. 20:00
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os xd, egyébként megnéztem, és ha jól megoldják meg lehet oldani a megélést.
2021. jún. 24. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!