Egy erdésznek kell vadászni?
Mostanában kezdtem el érdeklődni az erdészet és hasonló munkák iránt, pályaválasztás előtt állok.
Nagyon szeretem az állatokat,így nem tudnék megölni egy állatot sem, ezért az lenne a kérdésem,hogy erdészként kötelező-e a vadászat.
Valamint akinek van személyes tapasztalata az egész erdészettel kapcsolatban,annak örülnék,ha leírná,bármi is az.
"erdészként kötelező-e a vadászat"
Nem.
Nekem csak azzal lenne bajom,ha nekem kéne kilőni egy állatot,mert arra nem lennék képes. Tisztában vagyok vele,hogy kell néha gyéríteni az állományt,ezért is kérdeztem,hogy erdészként kell-e. De ezek szerint nem.
Húst is eszek,szóval nálam az állatok iránti szeretet bizonyos értelemben fura, de azt valahogy másnak érzem,hogy megeszek egy feldolgozott húst,meg én magam megölök egy állatot,ami előttem ott boldogan élte az életét.
Köszönöm a válaszokat! Akkor felvettem a terveim közé az erdészt is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!