Mennyit keres egy mentős?
Figyelt kérdés
Régi álmom, hogy mentős lehessek. Egyetlen egy dolog van ami aggaszt.. az pedig a fizetés. Sajnos én is pénzből élek, hiába imádom amit csinálok, ha egyszerűen nem tudom kifizetni a számláimat. Egyébként jogi diplomám van, de meguntam, hogy egész nap a monitort bámulok, értelmetlen munkát csinálok, unatkozom + a mentősökre mindig is hősként tekintettem. Nagyjából mennyi lehet egy mentős szakápoló kezdőfizetése, illetve hogyan változik az évek során?2021. jún. 23. 13:59
2/15 anonim 

válasza:

*Mentő
Ha hősként tekintesz rájuk, legalább tisztességesen tudd leírni. Nem mentős, mentő.
3/15 anonim 

válasza:

#2 A mentős a mentőautós rövidebb elnevezése, nincs vele semmi probléma.
4/15 anonim 

válasza:

Hagyd harmadik hozzaszolo.
A masodik olyan szerencsetlen es buta, hogy nem tudja.
:)
5/15 A kérdező kommentje:
2-es ha hallgattál volna talán nem árulod el a saját ostobaságodat :)
Mentős = mentőgépkocsi-vezető, mentőápoló, mentőtiszt, mentőorvos
2021. jún. 23. 14:50
6/15 anonim 

válasza:

Volt parom barati tarsasagaban volt egy mentos srac, 166 nettot kapott. Ez volt 2 eve kb. Szerintem azota sem tortent erdemi beremeles.
7/15 anonim 

válasza:

Barátnőm haverja 300 körül kap nettóba most, viszont szerintem csak a jelenlegi helyzet miatt van igy
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 24. 16:30
10/15 anonim 

válasza:

Tisztek megkapják a nettó 300-at ha nem is pályakezdőként.
Az ápolók minimálbért kapnak + cafateria, illetve műszaki pótlékok, az már kijön 200-ra, plusz vegyük hozzá, hogy ha 24 órázol marad rengeteg szabadidőt amiben tudsz másodállást vállalni.
Szerintem megéri már manapság ha szereti az ember. Jobban meg vannak becsülve. Persze még így is kevés de már legalább nem hülyézik le azt aki erre teszi a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!