Hogyan lehetek mentős és mennyit keres?
Nagyon tiszteletre méltó az elképzelésed - de tartok tőle, hogy ezek csak fiatalkori álmodozások...
"Most is voltam kint Pesten a food truck on és mentők mindenhol... Legszivesebben odamentem volna kerdezgetni de sajnos kartyaztak a kocsiba. És nem is mertem odamenni."
Gondolkodj el azon, kérlek, hogy ha egy kártyázó mentőshöz nem mersz odamenni - pedig nagyon érdekel Téged a dolog - akkor hogy fogsz tudni odamenni egy sebesülthöz, akinek szerencsétlen esetben mondjuk kinyílt a koponyája és kilátszik az agyveleje vagy villamos/metró alól kell kiszedni a levágott karú embert stb.
Nem riogatni akarlak, de ez is hozzátartozik a foglalkozásához...
Ha pedig még nem rettentelek el, akkor iratkozz be egy egészségügyi szakközépbe (bocs, szakgimnázium) vagy gimnáziumba, érettségizz le, s ha még mindig azt akarod csinálni, akkor hajrá...
Csak hogy érezd, nem "savazni" akarlak: én pont olyan idős koromban, mint Te, állatorvos akartam lenni, kb. 3 évig, aztán a gimnáziumban ráébredtem, hogy a kémia (felvételi tárgy) és én nem vagyunk jó barátok - így aztán önkritikát gyakoroltam és letettem róla :-)
Irany egy egeszsegugyi szakkozep, ott meg atgondolhatod.:)
Mentotiszthallgato vagyok, hanvan kerdesed, priviben szivesen valaszolok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!