Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit szűrnek le ha interjún ha...

Mit szűrnek le ha interjún ha megkérdezik "van e több kérdésed?" én meg nemet mondok?

Figyelt kérdés
Sokszor kérdezték ezt de mindig szinte olyanokat mondtam, hogy "nincs több minden elhangoztt", "nincs több" és ilyesmik mivel tényleg ott minden lényeges információt elmondtak ami szükséges nekem tudni. Nem ilyen nagyon komoly munkákról van szó általában betanított fizikai munkákra jelentkezek ilyen gyári vagy bármi félére. Néha csak a végén jut eszembe hogy kérdezhettem volna olyat mint "Mennyire nehéz megtanulni a munkfolyamatot" érdeklődés képpen vagy "hány dolgozó van önöknél" szintén érdeklődés képpen, ezeket is lehet kérdeezni ha tényleg nincs több kérdésem a végén? Ennek ellenére többször adódott úgy lehetőség, hogy simán felvettek volna de egyéb okok miatt más mellett döntöttem. Nálatok is volt ilyen, hogy egyszerűen mindent elmondtak és neked már nem maradt kérdésed interjú végén?

2021. jún. 22. 03:14
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Szinte mindegy mit mondasz, mert pofára mennek ezek a vacak interjúk.
2021. jún. 22. 05:55
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Én sem gyakran kérdezek a végén, de biztos van olyan, aki szerint szükséges, hogy úgy tűnjön, mintha érdeklődő lenne az ember. Mondjuk amire tényleg érdekelne az őszinte válasz, például hogy mennyit kell túlórázni vagy milyen magas a fluktuáció, arra úgysem válaszolnának őszintén.
2021. jún. 22. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
En szoktam kerdezni marcsak azert is h lassak hogy vannak prefernciaid es hogy tudsz egy ket dolgot mar...
2021. jún. 22. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég azt mondani, hogy mindent megtudtál, amit tudni szerettél volna.
2021. jún. 22. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!