Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet belőlem segédmunkás?

Hogy lehet belőlem segédmunkás?

Figyelt kérdés

2021. jún. 19. 13:31
1 2
 11/18 Fsms ***** válasza:
100%

Ahogy írod , építőmérnökként végeztem, most IT s vagyok. Sok munka, sok pénz.

Miért nem mész el IT-snek?

2021. jún. 19. 20:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Mert nem érdekel az informatika.
2021. jún. 19. 21:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez is egy kicseszés, hogy manapság csak it-vel lehet megélni… mindenki más meg menjen a levesbe?
2021. jún. 20. 03:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked ennyire nincs dolgod, hogy este 9kor és hajnali 3kor is még ide írogatsz? Nem csoda, hogy nem vitted semmire ha ennél jobbat nem tudsz kitalálni. Nyugodtan abbahagyhatod a magad sajnáltatását, mert senki nem fog sajnálni hiába írogatsz naponta ilyen kérdéseket.
2021. jún. 20. 09:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Ha nem vetted volna észre, hétvége van. Mit csinálnék hajnali 3-kor? Nem vagyok éjszakás
2021. jún. 20. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Éjjel mit csinálnál? Emberek aludni szoktak, szórakozni, pihenni, olvasni, stb... nem egész nap a gyk-ra írogatni az értelmetlenségeiket. Persze te ebben is kivétel vagy. Nem véletlenül nyafogsz itt és fogsz még sokáig, ahelyett, hogy azon gondolkodnál mit toltál el az életedben és hogyan javíthatnád ki a hibáidat, mit tehetnél, hogy ne úgy viselkedj, mint egy gyerek.
2021. jún. 20. 12:46
 17/18 A kérdező kommentje:

A hiba kijavítása, hogy beállok segédmunkásnak

Hülyeség volt egyetemre járni, alap meg mesterszakot végezni

Ha tudtam volna, hogy egy szakmával sokkal jobban keresnèk, akkor le se érettségiztem volna

Persze én sokra akartam vinni és egyetemre mentem

A vesztem is ez lett

2021. jún. 20. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
51%

Helyes, akkor probléma megoldva, menj dolgozni. Ha annyira se vagy képes, hogy segédmunkát találj, akkor nem csoda, hogy semmire se vitted. Ez a legértelmesebb dolog, amit tenni tudsz, hogy itt nyafogsz. Gratulálok.

Én befejeztem, ezek után ha unatkozol, keresned kell mást, aki írogat neked.

Nem mintha elhinném, hogy akibe ennyi értelem szorult, annak diplomája van, de hátha lesz valaki, aki majd tölti veled az idejét.

2021. jún. 20. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!