Hogyan tudnék alkalmi segédmunkásnak elmenni? (részletek lenn)
Víz-, gáz- és fűtésszerelő, festő/mázoló, hegesztő, kőműves vagy bármilyen munka szóbajöhet.
Egyetemista vagyok, nem tudok főállásban dolgozni. Viszont alkalmi munkába bárhova elmennék.
A diákszövetkezeteknél folyton csak irodai munkák vannak, amiket én utálok, sosincsenek szakmunkák.
Valaki tud tanácsot adni, hogy hol lehet alkalmi szakmunkás segédként dolgozni?
A diplomámnak a munkapiaci értéke konkrétan nulla (pm-ben leírhatom részletesen, hogy mi), tehát nem gyakornoki állást keresek.
Szimplán csak dolgozni szeretnék és lehetőleg nem irodában. Hanem segédmunkásként valamilyen szakmában.
Ezzel az ötlettel az a baj hogy a segédmunkara is ha menni kell menni kell, senkit nem izgat a sulid, a diakszovetkezet legalább figyelembe veszi.
De egyébként ezekben az ingyenes apróhirdető újságokban,amiket be szokták dobnia a lakásokba, szoktak hirdetések lenni. Általában van netes elérhetőség is.
Melyik városban laksz?
Erős fizikumod van?
Kertápolás?
Jelenleg Budapest. Jó fizikumúnak tartom magam, alapvetően jobban is szeretem a fizikai munkát mint az irodai poshadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!