Van itt aki vegyésztechnikusként dolgozik?
Figyelt kérdés
Lenne lehetőségem elvégezni a vegyésztechnikus képzést munka mellett(2 éves képzés), viszont nem tudom mennyire érné meg, hogy mennyire stresszes munka, mennyit keresnek vele, milyen a munkaidő. Pénzügy-szàmvitelen is gondolkoztam, de talán jobban húzok a vegyészeshez, viszont az első szakmámnál sajnos a szívemre hallgattam és felemészti az életem, egészségem, 12 órás nappalok és éjszakák, kevés fizetés, stresszes és nem szeretném folytatni és vissza sem térni ebbe. Visszatérve, van aki ebbe dolgozik?Hol lehet vele elhelyezkedni? Előre is köszönöm.2021. jún. 17. 15:07
11/15 A kérdező kommentje:
Az a baj ezeket nőként nem tudom elképzelni. :D amúgy köszi a segítséget.
2021. jún. 17. 18:41
12/15 Laylah válasza:
Apám és egyik exem a BorsodChem-ben dolgoztak (exem még mindig). Apám karbantartóként, exem vegyésztechnikusként. Apám ugyanúgy kapcsolatba került a vegyi anyagokkal a munkája során, mint exem.
Az eredmény 10 év után?
Apám tüdőbeteg lett 50 évesen (COPD), fogaiból alig van már meg pár darab. Exem szintén fogvesztéssel, hajhullással küzd 36 évesen, mellette belső szervi panaszai vannak (azt hiszem, a májával van gond), orvosról orvosra, kivizsgálásról kivizsgálásra jár.
Mindketten műszakban dolgoztak.
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom!:( végül erre adtam be, amíg felsőoktatásba nem adom be, aztán ha nem tetszik nem vesztettem semmit, adtam egy esélyt. Ha tetszene, akkor felsőoktatásba is beadnám tavasszal. Jelenleg úgy érzem a jelenlegi helyemnél bármi jobb, minden 2. ember gyomorfekéllyel és hasonló panaszokkal küzd. Folyamatos 12 órázás, éjszakákkal vegyítve, éjszakából nappalra, ha otthon vagy épp 2 napot már hívnak hogy kiesett valaki menni kell, egyre kevesebben vagyunk. Van hogy hajnal 3-kor bírok bent leülni enni vagy kinyitni a vizem. Átvezénylések, olyanba is ami nem a szakmánk. Majd lesz valami, annyi biztos, ebből lépnem kell. Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 24. 10:07
14/15 anonim válasza:
Szia! Megkérdezheten hova jelentkeztél helyileg? Én is szeretnék egy ilyen tanfolyamon részt venni de sehol nem találok már elérhető okj-t. Tudnál segíteni?
15/15 anonim válasza:
En az vagyok.
3 ev multi utan mar kezd az egeszsegem romlani.
28 vagyok :)
Ha egy lehetoseged van, akkor ne :)
1 muszakba dolgozom br 320000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!