Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt aki vegyésztechnikuské...

Van itt aki vegyésztechnikusként dolgozik?

Figyelt kérdés
Lenne lehetőségem elvégezni a vegyésztechnikus képzést munka mellett(2 éves képzés), viszont nem tudom mennyire érné meg, hogy mennyire stresszes munka, mennyit keresnek vele, milyen a munkaidő. Pénzügy-szàmvitelen is gondolkoztam, de talán jobban húzok a vegyészeshez, viszont az első szakmámnál sajnos a szívemre hallgattam és felemészti az életem, egészségem, 12 órás nappalok és éjszakák, kevés fizetés, stresszes és nem szeretném folytatni és vissza sem térni ebbe. Visszatérve, van aki ebbe dolgozik?Hol lehet vele elhelyezkedni? Előre is köszönöm.
2021. jún. 17. 15:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Brutto 300-350 korul alap. Sok helyen muszakozni kell. Igy erre ra jon a potlek plusz cafeteria.

Az egeszseged ramegy.

Gyogyszeriparban lehet vele igazan elhelyezkedni, ha jobban szeretnel keresni. Csak multi.

2021. jún. 17. 17:01
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Azt, hogy rámegy az egészségem azt hogy értve?
2021. jún. 17. 17:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Vegyeszet.

Muszakozas.

2021. jún. 17. 17:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ceva Phylaxia Kft-hez tutira felvesznek.

Brutto 350-es alap. 500 koruli cafeteria. Emelt potlek. Szallast is állják.

2021. jún. 17. 17:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
EGIS, TEVA, Richter-hez is keresnek embert.
2021. jún. 17. 17:25
 6/15 A kérdező kommentje:
Hány műszakban dolgoznak? 12 órában?
2021. jún. 17. 17:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Valtozo. Van, ahol folyamat 12 ora. Van, ahol folyamat harom muszak.

Ha mar igy is elmegy 2 ev az eletedbol, akkor inkabb mar egyetem. Nem sokkal hosszabb. Joval magasabb bereket lehet elerni. Van elorelepesi lehetoseg.

2021. jún. 17. 18:03
 8/15 A kérdező kommentje:
Vegyészmérnöki szakra gondolsz? Gondoltam rá, ez csak egy B terv,hogy elkezdeném ezt szeptemberben, hogyha bármi közbe jönne, akkor is màr elkezdtem ezt. Jelenleg 12 órázok, inkább ami nehéz benne, hogy nappal és éjszaka váltakozik sokszor rövidváltással, veszélyesség itt is van de vannak védőfelszerelések. Lehet hülyeség lesz de ott ennyire mérgező vegyi dolgokkal kell dolgozni minden területen? Valamennyire képbe vagyok, de picit homály pontosan miket is csinál. Te ebben dolgozol egyébként?Megbántad?
2021. jún. 17. 18:22
 9/15 anonim ***** válasza:
21%
Nehéz elhelyezkedni technikusként. Az egészségd mindenképp rámegy. Felszáll a bocósav gyártás gőzei, csíp, kellemetlen bűze is van
2021. jún. 17. 18:28
 10/15 anonim ***** válasza:
72%

Igen, vegyeszmernokire.

Nem leszel elorebb a vegyeszettel. Komolyan irom. Ugyanugy ra fog menni az egeszseged.

Folyamatos muszakok vannak a multiknal.

Nem dolgozom ebben, de dolgoztam egyutt vegyeszekkel.

Ha mar eleve kemenyen kell tanulnod, szamolni, stb., akkor villamos vagy mechatro mernoki. Szakmunka, technikusi, ezekkel tobbnyire csak muszakos melok vannak.

Pl. Pakson az atomeromunel is dolgozik egy csomo regi haver. Gepesztechnikusok

Megvan a netto 5-600, de folyamat muszakozas, keszenlet, folyamat vizsgak.

2021. jún. 17. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!