Milyen könnyű munkák léteznek?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, mint a könyvtáros, coach, személyi edző.2021. jún. 16. 15:53
11/13 A kérdező kommentje:
Valahol megértelek. Viszont én másképpen gondolom, ha igénybe veszek egy szolgáltatás akkor olyan elvárásaim lesznek amilyeket én mint vásárló elvárok. Az már más kéréds, hogy van e ilyenre kínálat a piacon. Ez esetben ez a szolgáltatás a személyi edző szakmai tudása. Számomra igen is fontos, hogy az a személy akire rábízom a testemet, az elérjen valamit az életben ezen a vonalon, továbbá ha ránézek akkor azt lássam, hogy ez az ember engem képes motiválni, mert már a kinézetével is azt sugalja, hogy ő profi. Azzel pedig nem értek veled egyet, hogy nem lehet fenntartani a jófizikumot vannak 50 évesen is nagyon komoly személyi edzők. Na már most ha lemegyek a terembe és oda jön hozzám egy puhos pali, és elkezd magyarázni, hogy így meg úgy csináld, mert ő neki erről papírja van akkor kb elküldöm őt.
2021. jún. 16. 22:59
13/13 anonim válasza:
Kerdezo lehet jol kinezni 50 evesen is, nem kell elhizni. De kiemelkedo fizikumot nem tudsz egy eleten at fenntartani. Egyebkent egy, az emlitett fizikumot elerni 3-4 ev edzessel el lehet, nem egy agysebeszet. Nem kell hozza edzonek lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!