Vagyonőrként jelentkeztem, bolt őrzésre. A területvezető elhelyezett, adataimat le kérte. A próbaidő 3 hónapos, de én csak egy teljes napot dolgoztam le, ugyanis a munka körülmény nem volt megfelelő (igen 1 nap után) és ott hagytam. Kérdésem?!
Figyelt kérdés
Ki fogja e fizetni az az egy napot? Köteles ki fizetni? Beszéltem persze vele, azt mondta majd hívni fog. Mit csináljak?2021. jún. 14. 10:02
11/14 A kérdező kommentje:
Semmi bizonyitékom nincsen. Hogy csináljam?
2021. júl. 11. 06:58
12/14 A kérdező kommentje:
Se szerződés nem készült, egyedül a boltban volt jelenléti ív amit nem fényképeztem le az jo lett volna, de azt mar tuti el vitte
2021. júl. 11. 07:00
13/14 anonim válasza:
Hát kérdező, ha a boltos jóindulatú, talán kapsz tőle kamerafelvételt, ha már annyi eszed, nem volt, hogy munkaruhádba pár fényképet lőjél magadról, vagy egy kisvideót, hogy most ma, itt dolgozom, ez a melóhelyem, bemutatom a kollégákat...
Messenger üzenetek bármi amit leírtatok van?
Vagy csak telefonon beszélgettetek mindenről?
14/14 A kérdező kommentje:
Csak telefonon dumáltunk. Nem volt munkaruha, civilben voltam
2021. júl. 12. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!