Van e olyan online munka, ami valóban működik?
Figyelt kérdés
Sajnos munkanélküli vagyok, és semmi lehetőségem nincs dolgozni. Rengeteg online munkáról látni oldalakat, egyéb véleményeket, de nem találni konkrétumot, kimondott igazságot egy álláslehetőséggel kapcsolatban sem. Látni chat operátorosdit, piackutatás kitöltő oldalakat, de nincs egységes vélemény ezekről.2021. jún. 14. 07:33
2/8 anonim válasza:
Ha meglenne a relevans tudasod ilyen munka elvegzesehez tudnad hogg van ilyen :)
3/8 anonim válasza:
százezredszerre is leírjuk, nincs.
4/8 anonim válasza:
Van, de senki nem fogja itt elmondani neked :DDD
5/8 anonim válasza:
Amúgy van, influencerkedés, onlifans, online affilate-es piramisjátékok, vagy bármi ami szabadúszóként távmunkában végezhető, grafikus, programozó, 3d tervező, online marketinges stb...
6/8 anonim válasza:
Van, csak kapcsolat kell hozzá (pl. ügyintéző) :)
7/8 anonim válasza:
Online call center?
Elég szívás munka amúgy
8/8 anonim válasza:
Piackutatás nem fizet sokat és ritkán találni olyat, amire meg is felelünk. Sokáig kerestem én is online munkát, de nem találtam, végül a vérplazma donációnál kötöttem ki, ami igaz, hogy nem munka, de heti rendszerességgel jön belőle egy kis plusz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!