Miért van ez a jelenség a munkahelyeken, hogy az új kollégákat nem fogadják be? Vagy csak nekem van ilyen pechem, hogy mindig ilyen közösségbe kerülök?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 21:49
11/17 anonim válasza:
Ez nagyon a helyen összejött emberektől függ, meg attól is mennyire van mozgás, ha folyamatosan jönnek újak akkor megint más a dolog. Én gyárban vagyok elég sűrű a ki be lépés mindig jönnek újak én fél éve vagyok még csak itt és hála az Istennek befogadtak és az újakkal is én tök jól elvagyok, van egy két kakukk tojás köztük, de nekem semmi bajom az újakkal és vannak akiket borzalmasan sajnálok mikor azt mondja lelép :( Persze egy fiatalnak nem feltétlen ez a vágya ezt is meg kell érteni, de tök jó kollégák jönnek néha akiket rossz érzés elveszíteni, mert ki tudja ki jön a helyére. Itt is a többség 30+, 40+os én is 40 vagyok, de mi befogadunk másokat, nincs izélgetés az újakkal, nem is hiányozna olyan munkahely.
12/17 anonim válasza:
Vagy lehet úgy vannak, hogy azért nem barátkoznka, mert megszokták már hogy ott is jönnek, mennek az emberek. Nem? Ez is benne van a pakliban
13/17 anonim válasza:
Ha mindig ez van, akkor ott már nem a rendszerben van a hiba
14/17 anonim válasza:
"#4, hogy oldódott meg?"
Úgy, hogy sokáig voltam egy helyen, "belejöttem" valamennyire. De ha váltanék megint szar lenne.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a segítő válaszokat, ma már sokkal jobban ment, mennek a zöld pacsik 🤗
2021. jún. 14. 16:17
16/17 anonim válasza:
Nah fog az menni! Sok sikert! :)
17/17 anonim válasza:
2,5 év után is újnak számítok és még ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!