Beszerzőként a 350e nettós fizetés mennyire kevés?
Figyelt kérdés
Nem multi, hanem pesti KKV. 3 év tapasztalatom van, 27 vagyok.
Nem igazán válik szét operatív és stratégiai ágra a dolog itt (40 fős cég), gyakorlatilag a PO rögzítésen át az új partnerek felkutatásáig, árajánlatok összevetéséig mindent nekem kell intézni, angol is kell.
2021. jún. 13. 10:13
1/14 anonim válasza:
Hany gyereked van? Friss házas vagy? Bruttó 526315 Ftra vagy felvéve? Annak a nettoje 350 ezer
3/14 anonim válasza:
Szerintem is jo ez, foleg ebben a szakmaban
5/14 anonim válasza:
Én kb ugyanezt csinálom bruttó 350-ért egy multinál. Szerinted akkor jó fizetés a tied vagy sem?
6/14 anonim válasza:
De ő 500-at szeretne minimum :(
7/14 anonim válasza:
Szerintem jól belőtték a béredet. Fiatal vagy de van tapasztalatod, ugyanakkor azt azért látni kell hogy túl nagy agyi tőkét nem igényel egy ilyen munkakör feladatainak az ellátása, a meglévő beszerzési folyamatokat kell működtetni, minden nap ugyanúgy.
8/14 anonim válasza:
#5 a te fizetesednek mi koze hozza, hogy ez jo fizetes vagy nem?
10/14 anonim válasza:
Széria beszerzőnek bőven jó. De ha neked kell felkutatni és kiválasztani az új beszállítókat is, akkor 1 év múlva vastag emelést lehetne kérni. Feltéve, ha szakmailag, szoft skillekben vagy olyan jó, hogy előre tudod mozdítani a dolgokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!