Munkahelyeken miért kiabálnak a kezdő munkavállalókkal?
Figyelt kérdés
Rengetek helyen voltam pályakezdő de nem sokáig mert én lasabban értek meg dolgokat és ha a lekezelő meg kiabálós hangnemet nem bírom és ezután mindig kilépek a munkahelyről. Jelenleg nincs munkám de nem értem hogy a munkáltatók miért beszélnek a kevés fizetés ellenére is lekezelően a munkavállalókkal pláne aki pályakezdő. Ez számomra érthetetlen. Elhiszem hogy a pénz és az idő fontos egy munkáltatónak illetve fönöknek de azért lehetnének türelmesek. Azt tapasztalom hogy jelenleg a mostani cégek vagy nem alkalmaznak pályakezdőket vagy alkalmaznak de kevés fizetésért és stresszes életmódot annak cserébe.
Igen ez az. Ilyenkor mindig azt mondom hogy akkor dolgozzannak saját maguk. Sok fönők meg cégtulajdonosnak nem lenne annyi bevételük hogyha nem lenne ki megcsinálja a munkát csak ezt sokszor elfelejtik. Nekik kéne alázatos módon beszélni az alkalmazottal és nem fordítva mert végső soron az alkalmazott teszi hozzá a munkájával hogy a cégnek legyen bevétele kevés fizetésért cserébe. Nagyon sok helyen ez volt. Ez volt a Tescoban árufeltöltőként is. Ott 4 napot dolgoztam aztán 2 nap már mindenki előtt közőlte a fönők jó hangosan hogy ha nem pörgők akko kirúg a pics..ába. Aztán 2 napig még bírtam majd felmondtam. De szóról szóra így mondta 2 nap után.
2021. jún. 12. 21:20
3/20 anonim válasza:
Nagy az "arcuk" a főnököknek, pedig nem igazán van mire.
2021. jún. 12. 21:22
4/20 anonim válasza:
Már megbocsáss, de ha pályakezdőként már RENGETEG helyen dolgoztál, akkor nem lehetsz valami jó munkavállaló.....
Nálunk senki nem kiabál a pályakezdőkkel... Igaz, diplomás, és egyetemista fiatalok vannak nálunk.
2021. jún. 12. 21:34
5/20 anonim válasza:
Általában azért, mert képtelenek felfogni, hogy egy pozitívan motivált munkaerő jobb, mint akit folyamatosan csesztetnek. Előfordulhat, hogy az állásba bele van kalkulálva a cserélődés és nem érdekli. A multi meg magasról tojik rá addig amíg talál valaki mást éhbérért. Próbálkozz esetleg kisebb cégeknél.
2021. jún. 12. 21:42
6/20 anonim válasza:
Sohanem dolgoztam olyan munkahelyen ahol kiabalnak. Mondjuk szellemi munkat vegzek...
2021. jún. 12. 21:56
7/20 anonim válasza:
Mert a hatelemis munkavállalók képtelenek megérteni a legegyszerűbb munkafolyamatokat...
És még nekik áll feljebb...
Azt hiszik, hogy ők tesznek szivességet hogy hajlandóak elmenni dolgozni. Hát nem. Egy munkahely nem szórakozóhely, ott dolgozni kell! Mégpedig a felettes iránymutatása alapján.
2021. jún. 12. 21:58
8/20 anonim válasza:
7. Nyilván a munkahely nem szórakozóhely, de nem nem is tébolyda. Attól, hogy képzetlenebb vagy lassabb a felfogása még lehet emberi hangnemben, a minden embert megillető tisztelettel beszélni a munkavállalókkal még ha nem is divat.
Hiába kiabálsz hangosabban, nem fogja hamarabb megérteni.
2021. jún. 12. 22:05
9/20 anonim válasza:
Érdekes, velem soha nem kiabáltak amikor kezdő voltam, a kollégáimmal sem, és később más munkahelyen sem láttam senkit kiabálni a kezdőkkel. Biztosan van olyan munkahely ahol seggfej a főnök. Egyszeri alkalommal betudható a bunkó főnöknek, de he neked sok munkahelyed volt, és mindenhol ezt tapasztaltad, akkor el kéne gondolkodni hogy nem a főnökben kell keresni a hibát.
2021. jún. 12. 22:12
10/20 anonim válasza:
8: szerinted normális dolog, hogy valaki pályakezdőként RENGETEG munkahelyen volt már...?
Szerinted mindenki szembejön vele az autópályán...????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!