Magyarországon megèri doktori címet szerezni biológuskènt?
Figyelt kérdés
Vagy elèg a mesterkèpzèses diploma, a fizetès ugyanolyan lesz? Gondolok itt most laborban kutató állásra vagy mondjuk egy gyógyszercègnèl állásra is.2021. jún. 11. 23:44
1/18 anonim válasza:
Rövid távon nem éri meg, mert kiesik 4? év főállású munka. Hosszú távon meg nem a papírt nézik, hanem hogy addig mit tettél le az asztalra. Ha nem olyan munkakörben szeretnél dolgozni, ahova kimondottan követelmény, akkor anyagi szempontból nem érdemes.
2/18 anonim válasza:
Címet biológusként nem tudsz, csak fokozatot. Ha érdekel, csináld meg. Munka mellett is lehet, max 6-7 év alatt szerzed meg, nem tragédia.
3/18 anonim válasza:
Nem, mert utána is nevetséges béred lesz egyetemen (nettó 180-190). Max ha sikerül versenyszférában hasznosítani (10 ből 1 biológus ha kell oda), akkor éri meg.
4/18 anonim válasza:
Dehogy keres 180 nettót. Nekem a kezdő bérem nettó 300ezer volt vidéken kutatókent... Arra ne hallgass, aki a biosz szakot is csak a tv-bol ismeri, nem értem az ilyen minek szól hozzá
5/18 anonim válasza:
Nekem a kezdő bérem nettó 300ezer volt vidéken
Mekkora ordas kamu, huuuuu
6/18 anonim válasza:
rra ne hallgass, aki a biosz szakot is csak a tv-bol ismeri, nem értem az ilyen minek szól hozzá
Igen, csak onnan. Debrecenben vagyok netto 230 ert biologus te nagyon okos.
7/18 anonim válasza:
Sehol sem keresnek videken 300 at, max a fovarosban. Nagyon nagyon mellèlőttèl ezzel.
8/18 anonim válasza:
Azért mert te sz.rul keresel, más még nem. De gondolom jobb a sz.rban tapicskolni, mint váltani. Rentegeg munkahely van, ahol annál csak többet kapsz vidéken lsd. Bay Zoltán. Ne haragudj, de nettó 230ezernél már pHd alatt jobban keres az ember...
9/18 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek lègyszi🥺
2021. jún. 13. 08:37
10/18 anonim válasza:
Én nem veszekszem, csak szimplán irritálnak az ilyen kommentek, amelyek nem fedik a valóságot, a saját sz.r életüket vetítik ki mindenre,semmi értelme a kommentjüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!