Vidéken milyen álláshirdetéseket keresgéljek ha minimum br. 300ezret szeretnék kapni?
"Sőt én nettó 450-550 ezer között keresek havonta gyári munkásként, igaz 12 órában fizikai munka ami a kérdezőnél eleve kizáró ok lehet."
Egyáltalán nem kizáró, szerintem ez korrekt fizetés, csak ilyen br. 300 alatt vagy pár ezer ft-tal többért ne várják el hogy valaki szétszaggassa magát gyárba több műszakba.
Tudom, sokan minden áron ezt akarják bele látni a kérdésembe, hogy büdös nekem a munka, vagy hasonló. Nem erről van szó.
18 évesen még elmentem volna akárhova akármit csinálni, csak fizessenek, de ma már nincs így. Nem vagyok már 18 és van némi tapasztalatom már a munka világába. Nem fogom gombszemekért gályarabként széthajtani magam, azért hogy más gazdagodjon a nyomoromon. Ha kemény munkát várnak el akkor fizessék meg. Szerintem ez így korrekt.
A Lidl többet is fizet ennél.
Vidéken nem fizet többet, és 10/9 szer 6-7 órában alkalmaznak, nem 8 ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!