Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéken milyen álláshirdetések...

Vidéken milyen álláshirdetéseket keresgéljek ha minimum br. 300ezret szeretnék kapni?

Figyelt kérdés
Csak egy érettségim van, vidéki városról beszélünk, milyen helyeken kaphatok legalább ennyit? Mivel az álláshirdetésekbe kb sosem írják ki, ezért elég zsákbamacska, aztán berángatnak interjúra, és lehet csak egymás idejét raboltuk. Gáz mondjuk egy jelentkezési emailbe ezt bele írni?
2021. jún. 9. 16:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tisztában vagy a "jól szituált" fogalom jelentésével?

:-)

Nem olyan régen, elektronikai műszerészként sok éves tapasztalattal kerestem bruttó 300-at.

2021. jún. 9. 19:41
 12/36 anonim ***** válasza:
58%
Vedd ki a kezed a biliből
2021. jún. 9. 19:46
 13/36 A kérdező kommentje:

"Nem olyan régen, elektronikai műszerészként sok éves tapasztalattal kerestem bruttó 300-at."

Ne haragudj, de akkor valamit nagyon de nagyon szarul csinálsz...

2021. jún. 9. 19:49
 14/36 A kérdező kommentje:

Amúgy ezen az oldalon mikor szakmai végzettséget nem különsebben igénylő munkákkal kapcsolatos kérdés merül fel, mindig két extrém szélsőség mutatkozik meg.

Az egyik aki kapásból 400-600 nettót akar keresni, mert anélkül "éhen hal" a másik meg aki el akarja harapni a torkát annak, aki átall elfogadni egy olyan munkaajánlatot, ahol egy tál rizsért dolgoztatnának.

2021. jún. 9. 19:54
 15/36 anonim ***** válasza:
45%

Azt nem írtam, melyik évben volt.

Az viszont tetszett, hogy valami cég egyáltalán szóba áll veled, te meg úgy értékeled, hogy az idődet rabolja, mert a semmire nem fizet ki 500 000 forintot pl.

Ja, én dolgozom, nem csak álmodozom.

Te jól szituált!

:-)

2021. jún. 9. 19:56
 16/36 A kérdező kommentje:

"mert a semmire nem fizet ki 500 000 forintot pl."

Miért akarsz olyan valótlanságot a számba adni amit én soha nem mondtam?

bruttó 300ezer Ft-ról volt szó, nem 500-ról...

2021. jún. 9. 19:59
 17/36 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem, hogy akik itt válaszolnak mint a durandai dzsumbujba élnek, hogy bruttó 300e Ft érettségivel ilyen rohadt nagy luxus?
2021. jún. 9. 20:08
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem luxus kérdése, bruttó 300 csak érettségivel sok helyen nem reális, persze léteznek kivételek. Ennyi, nincs mögötte összeesküvés elmélet.
2021. jún. 9. 20:27
 19/36 A kérdező kommentje:

Akkor kb mi a reális?

Csak hogy tudjam hogy mire számítsak mikor megkínálnak vele.

2021. jún. 9. 20:35
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezve, hogy nem kell semmilyen nyelv és csak robot irodai munka, garantált bérminimumtól, ami bruttó 220 elmehetsz olyan bruttó 250-260-ig.

Ha van ténylegesen használható nyelvtudásod (és kell is), akkor már próbálkozhatsz bruttó 300-al szerintem. Bár azt lehet max Budapesten adnák meg, vidékre nem jellemző, hogy irodai munka jól fizet kivéve ha van gyomrod értékesítős tukmálásra vagy van érzéked ingatlanügynöknek állni. Alá fognak lőni úgy is, a jó magyar munkaadókat ismerve.

Persze ha fizikai munkára mész, mondjuk raktárba, ott simán kereshetsz bruttó 300 felett is, de 2-3 műszakozva, na meg ott sem mindegy mit csinál az ember. A targoncás jobban fog keresni, mint a sima fizikai pakoló vagy szortírozó.

2021. jún. 9. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!