Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Németországba kimenni, nagyon...

Németországba kimenni, nagyon minimális nyelvtudással?

Figyelt kérdés

Teszem azt asztalos végzettséggel, de gyakorlati tapasztalat nélkül, mint betanított összeszerelő vagy ilyesmi?

Ha ez nem, akkor Ausztriai vagy egyéb, Németországi valós munkák? Ha tisztán maradna havi 1000 euró félretehető már jó vagyok...

Főleg hogy most, átszámítva keresek kb. 500 eurót itthon...

Gimnáziumban tizenéve tanultam németet is az angol mellett, ötös voltam belőle de mára már nem menne, nincs szókincsem.

2021. jún. 8. 11:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem lustaság miatt nem akarnám tanulni, csak kint élőben többet tanulnék mint itthon.
2021. jún. 8. 13:15
 12/12 anonim ***** válasza:
27%

Nem azt mondom ilyen lennél, mint ez a volt munkatársam, de úgymond ő sem buta, csak egyszerűen lusta volt.

Menj ki, majd ott helyben megtanulsz, de akkor tényleg tanulj meg. És ne csak a mindennapi életből, hanem járj tanfolyamra is. Hajrá!

2021. jún. 8. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!