"Jövőre visszatérhet a vágtató fizetésemelési ütem“ és hogy tér vissza, ha én 5 éve egy fillér emelést se kaptam?
Annyira gyűlölöm az ilyen cikkeket.
Jövőre visszatérhet a vágtató fizetésemelési ütem
visszatérhet a korábbi évekre jellemző két számjegyű, 10 százalék fölötti béremelkedési ütem – mondta a Világgazdaságnak Perlusz László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára.
Hát én 2016 óta, 5 éve egy fillér emelést se kaptam. Annyi a bérem most is, mint 2016ban.
Hol a „korábbi évekre jellemző két számjegyű ütem“ az én munkahelyem esetében?
Vannak olyan szektorok, ahol emelnek, sok helyen meg nem. Ez van, engem is felcsesz amikor azt mondják, hogy a medián bér is 2xx ezer Ft, mikor én alatta keresek, de ez van.
Építőipar most nagyon megy, tudok millárdos bevételű vállalkozásról, ahol a mérnököket csesznek megfizetni aztán megy a sírás, hogy elmennek az emberek meg 250 nettóért nem jön senki.
Ennyi ez van, így működik a világ ezen kár minden nap hőbölögni.
"hogy elmennek az emberek meg 250 nettóért nem jön senki."
Hát ha 250 nettót kapnék én se óbégatnék! A BRUTTÓM SINCS ANNYI!
Ha van valahol emelés az se sokat jelent. Mi kaptunk 12.000-et de bruttóban. Ami olyan 8000 nettóban.
Sokra megyek havi 8000 plusszal, ha az árak kilőttek.
De ismerősöm meg valami 3000 bruttót kapott. Fagyipénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!