Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen jól fizető, orvosi...

Milyen jól fizető, orvosi szakmát tudtok ajánlani, ahol nem kell elviselem a vér látványát?

Figyelt kérdés
Általános iskolás vagyok, és nemsokára el kell döntenem, mi is akarok lenni.Érdekelnek a tudományok, és valamilyen orvosi szakmát szeretnék keresni magamnak.Az a baj hogy undorodom a vértől(egyszer elájultam tőle) ezért nem lehetek bármi.Az a lényeg hogy egy jól izető szakma kéne vér látványa nélkül.
2010. aug. 25. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Radiológia....pl. De ettől függetlenül ügyeletbe be fognak osztani, ahol akármikor jöhet egy balesetes. MEg aztán mi lesz veled az egyetem alatt? Hogy jársz majd boncolni stb..?

Válassz másik pályát, ne kísérletezz ha tényleg ennyire nem bírod. Másrészt meg az orvosi szakma nem jól fizető. Itthon nem.

2010. aug. 25. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ráérsz még eldönteni, menjél gimnáziumba!
2010. aug. 25. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
és vajon az orvosi egyetemet hogyan végeznéd el, ha nem bírod a vért?
2010. aug. 25. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
A vérnél vannak durvább dolgok is az egyetem során
2010. aug. 25. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Tégy le akkor erről, mert akkor sem úszod meg a vér látványát, igazságszerint szerintem semmilyen orvosi ágazat nincsen, ahol ne találkoznál néha vérrel vagy undi dolgokkal.
2010. aug. 25. 12:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy nem kellene minden nap a vérrel dolgoznom..Azt a néhány esetet kibírnám.Olyasmire gondoltam, hogy nem a testi hanem a lelki egészséggel törődnék..ilyesmi...
2010. aug. 25. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!