Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel tudnék pénzt keresni...

Mivel tudnék pénzt keresni itthon?

Figyelt kérdés
Mindegy hogy mivel, csak pénz jöjjön belőle, olyanra gondolok hogy a bankkártyámra utalának pénzt, tudtok valamilyen alkalmazást / weboldalt ahol ilyet tudnék csinálni?
2021. jún. 6. 15:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%
Attól, hogy 16 vagy, még nem feltétlenül kellene hülyének is lenned.
2021. jún. 6. 16:27
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
16 évesen már pont mehetsz diákmunkára.
2021. jún. 6. 16:28
 13/26 A kérdező kommentje:
Dehogy megyek 😂😂🥲
2021. jún. 6. 17:04
 14/26 anonim ***** válasza:
65%
16 évesen netes munkát nehezen fogsz találni. Ismerősöm 25 felett alig kapott, amikor meg otthagyta, egyből betelt. Reklámfordító volt, angolról magyarra. Marad a diákmunka. Nem fizet jól, de én pl: imádtam a társaságot mindenhol, jókat nevettünk. Később volt komolyabb állásom 20 és 22 éves koromban. Dolgoztam ingatlanirodaban fordítóként, majd pszichológia alapképzéses diplomával egy recepción magánklinikában. Most PhD hallgatóként azzal lesz plusz pénzben ősztől, hogy mentor leszek a Tanítsunk Magyarországért! Programban. Egyetemistaként már könnyű munkát találni, csak akarni kell :) sok sikert!
2021. jún. 6. 17:07
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Engedd el, nincs ilyen, pláne ha semmihez nem értesz.
2021. jún. 6. 17:09
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem “munkára,, gondoltam, olyanra amivel pénzt tudok keresni
2021. jún. 6. 17:15
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
Ez számomra teljesen érthetetlen...mégis hogy kereshetnél pénzt a semmivel, ami nem munka, de neked tejeljen aztán. Nézd, én rajzokkal keresek némi pénzt, de azzal is van ám munka, hiába élvezem. :D
2021. jún. 6. 17:19
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Vársz még 2 évet és mutogatod a likadat!

A likad az a nagy semmi, tehát teljesül a vágyad a semmire jön a sok-sok pénz...

2021. jún. 6. 17:24
 19/26 anonim ***** válasza:
78%
Se munka se "nem munka" nincs ilyen körülmények között. Ne legyél már ennyire nehéz felfogású.
2021. jún. 6. 17:27
 20/26 anonim ***** válasza:
76%
Vannak oldalak ahol kérdőíveket lehet kitölteni pénzért pl Marketagent de ne gondolj komolyra max pár eurót fogsz kapni,zsebpénznek jó ha nagyon unatkozol
2021. jún. 6. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!