Akik már diákként is nagyon jól keresnek, hogyan
csinálják?
Figyelt kérdés
Őszintén kíváncsi vagyok, hogyan találnak egyrészt ilyen jó lehetőségeket diákként, másrészt, hogyan tudják összeegyeztetni azt a tanulmányaikkal. Elég sok diákszövetkezetet végignéztem, az átlag bér bruttó 1200 körül van, ennél persze lehet több, de kevesebb is. Ami felkeltette az érdeklődésemet, hogy múltkor a munkahelyen hallottam, amint egy srác magyarázta, hogy ez a munka neki csak zsebpénzt hoz, emellett csinál egy másikat, amivel közel egymilliót keres. Szintén egy ismerősöm 600 ezret keres egy cégnél. Akinek szintén hasonlóan jól megy a szekere, elárulja a titkát? :D Mert én úgy érzem, hogy a maximum, amit össze tudok hozni egyetem mellett, olyan 50 ezer körül van. Félreértés ne essék, hálás vagyok, hogy egyáltalán van munkám, csak hát ebből a fizetségből a jövőmet például nem nagyon tudom megalapozni.
Havi egy milliót keres valahol de elmegy diákmunkázni egy kis plusz zsebpénzért? Nem érzed úgy, hogy itt valami nem stimmel? 😅
2021. jún. 6. 15:53
3/6 anonim válasza:
Nem kotelezo diakmunkat vegezni, egyetem mellett is elmehetsz "rendes" munkahelyre. Sot, sokan vannak akik teljes munkaidos allast vallalnak egyetem mellett, ha flexibilis a munkahely akkor belefer.
2021. jún. 6. 15:57
4/6 anonim válasza:
2004-ben a szobatársam nettó 280e-et kapott havi 40 órányi munkára, ő egy az apukája által vezetett cégnél volt gyakornok, de 1 évvel később sem tudta mivel foglalkozik a cég.
Csoporttársam akkortájt még 10/10-es csajszi 20eFt/h-ért modellkedett orosz, német és amerikai üzletemberek oldalán. Mindháromból felsőfokúja volt, később 50eFt/h árban privát fotózáshoz, üzletember kíséréshez és egyébhez is alkalmazta a közvetítő.
Állítása szerint nem volt Boom-Boom és csak ajándékba kapta a hibrid autót és a 2 BP-i lakást az udvarlóktól, én hittünk neki, mivel elég szarul szopott a csajszi.
2 másik csoporttársam szerint az igazi férfi 40-től indult és eszerint vadászták le az úriembereket, mindketten olyan cégnél dolgoztak diákmunkásként, ahol ilyen kaliberű pasik voltak.
2021. jún. 6. 17:13
5/6 anonim válasza:
Amit talán még megemlítenék az a tanulmányi szerződés, havi nettó 300e-et ajánlott a cég a többkörös elbírálás nyertesének. Első körben 600-nál többen voltunk, másodikra 240-en maradtunk, a harmadik körben meg beböfögték, hogy 2 felsőfokú a minimum... Nem is jelentkeztem volna, ha ezt már az elején tudom!
Martos AP tagként, elnöki csapat tagjaként 200e-1mFt-ot lehetett összeszedni havonta, volt olyan aki már (2004-ben) közel 14 éve diákként ebben a feladatkörben melózott, elvileg még 2020-ban is :)
2021. jún. 6. 17:19
6/6 anonim válasza:
Én sportfogadásból keresek milliókat. Évek kemény munkája volt ezt felépíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!