Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik már diákként is nagyon...

Akik már diákként is nagyon jól keresnek, hogyan csinálják?

Figyelt kérdés
Őszintén kíváncsi vagyok, hogyan találnak egyrészt ilyen jó lehetőségeket diákként, másrészt, hogyan tudják összeegyeztetni azt a tanulmányaikkal. Elég sok diákszövetkezetet végignéztem, az átlag bér bruttó 1200 körül van, ennél persze lehet több, de kevesebb is. Ami felkeltette az érdeklődésemet, hogy múltkor a munkahelyen hallottam, amint egy srác magyarázta, hogy ez a munka neki csak zsebpénzt hoz, emellett csinál egy másikat, amivel közel egymilliót keres. Szintén egy ismerősöm 600 ezret keres egy cégnél. Akinek szintén hasonlóan jól megy a szekere, elárulja a titkát? :D Mert én úgy érzem, hogy a maximum, amit össze tudok hozni egyetem mellett, olyan 50 ezer körül van. Félreértés ne essék, hálás vagyok, hogy egyáltalán van munkám, csak hát ebből a fizetségből a jövőmet például nem nagyon tudom megalapozni.

2021. jún. 6. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd te is ez azt, ennyi a trükk. :-)
2021. jún. 6. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Havi egy milliót keres valahol de elmegy diákmunkázni egy kis plusz zsebpénzért? Nem érzed úgy, hogy itt valami nem stimmel? 😅
2021. jún. 6. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kotelezo diakmunkat vegezni, egyetem mellett is elmehetsz "rendes" munkahelyre. Sot, sokan vannak akik teljes munkaidos allast vallalnak egyetem mellett, ha flexibilis a munkahely akkor belefer.
2021. jún. 6. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

2004-ben a szobatársam nettó 280e-et kapott havi 40 órányi munkára, ő egy az apukája által vezetett cégnél volt gyakornok, de 1 évvel később sem tudta mivel foglalkozik a cég.

Csoporttársam akkortájt még 10/10-es csajszi 20eFt/h-ért modellkedett orosz, német és amerikai üzletemberek oldalán. Mindháromból felsőfokúja volt, később 50eFt/h árban privát fotózáshoz, üzletember kíséréshez és egyébhez is alkalmazta a közvetítő.

Állítása szerint nem volt Boom-Boom és csak ajándékba kapta a hibrid autót és a 2 BP-i lakást az udvarlóktól, én hittünk neki, mivel elég szarul szopott a csajszi.

2 másik csoporttársam szerint az igazi férfi 40-től indult és eszerint vadászták le az úriembereket, mindketten olyan cégnél dolgoztak diákmunkásként, ahol ilyen kaliberű pasik voltak.

2021. jún. 6. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Amit talán még megemlítenék az a tanulmányi szerződés, havi nettó 300e-et ajánlott a cég a többkörös elbírálás nyertesének. Első körben 600-nál többen voltunk, másodikra 240-en maradtunk, a harmadik körben meg beböfögték, hogy 2 felsőfokú a minimum... Nem is jelentkeztem volna, ha ezt már az elején tudom!

Martos AP tagként, elnöki csapat tagjaként 200e-1mFt-ot lehetett összeszedni havonta, volt olyan aki már (2004-ben) közel 14 éve diákként ebben a feladatkörben melózott, elvileg még 2020-ban is :)

2021. jún. 6. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sportfogadásból keresek milliókat. Évek kemény munkája volt ezt felépíteni.
2021. jún. 6. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!