Milyen munkát válasszak?
Figyelt kérdés
munkát keresek bár van melóm, csak elég rossz... lenne lehetőségem még így diploma nélkül is, csak nem tudom milyet válasszak. nagyon szeretnék "kitörni", szeretnék kihívást kapni, hogy elismerjenek és továbbléphessek a ranglistán. milyen meló lenne nekem való?2010. aug. 25. 08:55
1/7 anonim válasza:
Egy kicsit mondhatnál többet magadról! Mennyi idős vagy, milyen nemű, milyen papírjaid vannak, nyelvtudás, számítógép ismeret stb..
2/7 A kérdező kommentje:
nő vagyok, 27 éves, titkárnői és kereskedelmi végzettséggel. angol és német alapfokom van, számítógéphez értek, azon dolgozom, évekig titkárnő voltam, de már kereskedelemben is dolgoztam, mint értékesítő, asszisztens, stb. és imádok szervezkedni, elintézni a legnagyobb kihívásokat, problémát megoldani, segíteni mások munkáját. és felügyelni, hiszen voltam már csoportvezető is, nagyon tetszett!
2010. aug. 25. 09:25
3/7 anonim válasza:
Hát ezek alapján én egy gyárvezetésben tudlak elképzelni, anyukámnak is hasonló végzettségei vannak, és egy cég megrendeléseiért, kapcsolattartásáért, szállításokért stb felelős! Küldözgess önéletrajzokat szerintem ilyesmi cégekhez, ahol komolyabb gyárrészlegek vannak!
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2010. aug. 25. 09:36
5/7 anonim válasza:
Hálózati marketing. Pont ezt nyújtja.
6/7 anonim válasza:
Amennyiben a függetlenség és a kötetlen munkaidő is fontos a számodra, akkor én is tudnék neked munkát ajánlani, pénzügyi területen(min érettségi kell, de az megvan, ugye?)! Ha érdekel, akkor küldj privit!
7/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Csak kérdezem, hogy mi a helyzet, keresel még kihívást, elismerést és továbblépési lehetőséget a ranglistán? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!