Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyiért dolgozik egy bicikli...

Lildzsí kérdése:

Mennyiért dolgozik egy bicikliszerő? Mennyi a munkavégzési díj?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Elvittem szervizbe a biciklimet és sokkal nagyobb összeget mondott, mint amire számítottam. Mondtam neki, hogy sztornózzuk és elviszem egy másik szervizbe, de ő azt mondta, hogy már csinált dolgokat amiket fizessek ki. (letisztitotta, kivette a csapágyat és leszedte a hajtást.) mekkora összegre számítsak? Tudni szeretném, hogy tényleg le akar-e húzni.

2021. jún. 4. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Ezt nem értem. Elvitted a szervizbe, megmondtad mit szeretnél, ő a pillanat tört része alatt megcsinált pár dolgot a bringán, majd mondott egy árat, ami neked nem tetszett? Mekkora az a nagyon titkos ár, amit nem árultál el?
2021. jún. 4. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami munkát elvégzett már kénytelen vagy kifizetni. Szerintem ilyen helyeken ár ajánlatot kell kérni mielőtt oda adod neki hogy csinálja meg.
2021. jún. 4. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Megnézed bármelyik tetszőleges kerékpárszerviz honlapját és megtudod a kb. árakat - amik persze változnak helytől és munkától függően.

Pl. [link]

2021. jún. 4. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ha nem adtak előzetes árajánlatot akkor valami nívós hely nem lehetett.

Ahol én jártam ott mindehol úgy volt, hogy volt egy árlista amiből lehetett választani, hogy melyik szolgáltatást kéred. Hogy ha valamit cserélni kellett, akkor felhívtak hogy mennyi lenne, elfogadom-e. Ennek mindenhol így kene működnie.

Nekem egy teljes szerviz egy hónapja 20 ezer volt.

Gondolom valami hatalmas összeget nem ker azért amit elvégzett, én a helyedben kifizetnem és tovább állnék, ha annyira sokallod a teljes összeget. De lehet máshol se lenne kevesebb.

2021. jún. 4. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
34%

Nyilván ha szervízeled a bringád,nem lesz 5 forintos szervíz.

Márka is függő,mert olyan mint egy 50 ezres telefon szervízelése,vagy egy 300 ezres telefon szervízése

2021. jún. 5. 12:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak egy alap szervizet kértem, és azt mondta 10k körül lesz. Erre felhivott pár nap múlva, hogy 55k alsó hangon. Úgyhogy átvittem egy másik emberhez, aki 36-ért megcsinálta. A kérdésem csak azért tettem fel, mert kíváncsi voltam tényleg le akar-e húzni, de így visszagondolva kicsit fölösleges volt kiírni. Azért köszi a válaszokat.
2021. jún. 18. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!