Mit csinál egy minőségellenőr? Pl.: Hell, Bosch gyár
Sziasztok! Adott egy állás lehetőség : minőségellenőr.
Ha minden igaz elég hozzá az érettségi a többit meg majd betanítják.
Nos elgondolkodtam rajta, végülis jobb mint a soron és pénzbe is jobb. Mi a véleményetek erről a munkáról?! Van aki ezzel foglalkozik/foglalkozott?
Mennyire fárasztó és pontosabban mit csinál mondjuk a fent említett két gyárban egy minőségellenőr?

Abban a két gyárban valószínűleg eléggé különböző a minőségellenőrök munkája. Nem a Bosch-nál voltam, de szintén elektronika. Épp egy kicsivel volt több a fizu, mint az operátoroké és a gyakorlatban én is a soron dolgoztam (bár nálunk nem igazán szalagmunka jelleggel ment a meló a termékek jellege miatt, de azért pörögtünk), mert a gyártás ütemében kellett haladni, és a gyártási folyamatban több ponton is van minőségellenőr.
Szerintem maga a munka nem volt rossz, kevésbé monoton, mint például az összeszerelés egy lépését csinálni.
Úgy tudom, minden ilyen típusú gyártó multinál van valamiféle segédlet, ami nagyon sokat segít (melyiknél hogy hívják, a lényeg, hogy képekkel/szöveggel lépésenként leírják, mit kell csinálnod). Szintén van az elején néhány hét tréning, de nem kell túl bonyolult dolgokra gondolni.
A Hellről fogalmam sincs, az élelmiszeripar teljesen más dolog.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!