Meddig dolgoztál 3 műszakban, mikor volt az amikor azt mondta a szervezeted, hogy elég?
Ha valaki azt mondanná, miért nem tanultál.
Annak megsúgom 15 évig tanultam, érettségi és technikumi végzettségem van.
Ennek ellenére kitörölhettem vele, vidéken.
Feljöttem ebbe zaj és bűn forrás BP-re.
Vidéken azt csináltam amit szerettem, de már abból is sok volt öltek meg a munkával, öt perc nyugtom nem volt, folyton lebaxtak.
itt BP-en kedves mindenki a fönőkök is (akkora létszám hiány van) meg hiába nem nagy a munka, de a 3 műszak minden energiám leszívja.
Én 5 évig nyomtam, aztán kerestem egy olyan munkát ami mellett meg tudtam csinálni az msc-t. Így visszagondolva nagyon jó volt, jó volt a csapat, és nálunk is mindenki technikus volt és mérnök. De a műszakozás sajnos bedarál idővel. Volt olyan munkatársam aki 15 éve műszakozott, de volt aki a próbaidő alatt azt mondta, hogy neki az éjszakázás halál, mert nem tud utána aludni.
Amúgy erről az általánosításról, hogy az műszakozik aki nem tanult, egy komment beszélgetés ugrik be amit a facebookon láttam:
Valami proli leugatott egy kommentelőt, hogy tanulni kellett volna és akkor nem kellene most éjszakáznia, mire a srác megjegyezte, hogy ő baleseti sebész. :D Ennyit erről, mindenki a gyártósorra asszociál.
2# nem a cég a kérdés
3# zöld
Mai nap is ilyen halál délutános és már 3x voltam a wc-n gyomrom totál nem bírja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!