Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meddig dolgoztál 3 műszakban,...

Meddig dolgoztál 3 műszakban, mikor volt az amikor azt mondta a szervezeted, hogy elég?

Figyelt kérdés

Ha valaki azt mondanná, miért nem tanultál.

Annak megsúgom 15 évig tanultam, érettségi és technikumi végzettségem van.

Ennek ellenére kitörölhettem vele, vidéken.

Feljöttem ebbe zaj és bűn forrás BP-re.

Vidéken azt csináltam amit szerettem, de már abból is sok volt öltek meg a munkával, öt perc nyugtom nem volt, folyton lebaxtak.

itt BP-en kedves mindenki a fönőkök is (akkora létszám hiány van) meg hiába nem nagy a munka, de a 3 műszak minden energiám leszívja.

2021. jún. 3. 10:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
9 hónap it ben voltam
2021. jún. 3. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
melyik ez a cég?
2021. jún. 3. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Én 5 évig nyomtam, aztán kerestem egy olyan munkát ami mellett meg tudtam csinálni az msc-t. Így visszagondolva nagyon jó volt, jó volt a csapat, és nálunk is mindenki technikus volt és mérnök. De a műszakozás sajnos bedarál idővel. Volt olyan munkatársam aki 15 éve műszakozott, de volt aki a próbaidő alatt azt mondta, hogy neki az éjszakázás halál, mert nem tud utána aludni.

Amúgy erről az általánosításról, hogy az műszakozik aki nem tanult, egy komment beszélgetés ugrik be amit a facebookon láttam:

Valami proli leugatott egy kommentelőt, hogy tanulni kellett volna és akkor nem kellene most éjszakáznia, mire a srác megjegyezte, hogy ő baleseti sebész. :D Ennyit erről, mindenki a gyártósorra asszociál.

2021. jún. 3. 10:41
 4/10 Metionin ***** válasza:
100%
Diákmunkáztam állandó éjszakában 3,5 évig és az utolsó fél évben vettem észre, hogy a szervezetem nem bírja már úgy mint az elején. Pont akkor kezdtem rosszabbul lenni, amikor már láttam a végét, amikor tudtam hogy már csak pár hónap van hátra.
2021. jún. 3. 10:48
 5/10 A kérdező kommentje:

2# nem a cég a kérdés

3# zöld

Mai nap is ilyen halál délutános és már 3x voltam a wc-n gyomrom totál nem bírja.

2021. jún. 3. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Délutánozni a legrosszabb. :D
2021. jún. 3. 12:58
 7/10 Metionin ***** válasza:
73%
6. Szerintem a délelőtt a legrosszabb :D (nem tudok korán kelni, viszont korán elaludni sem) fél évet voltam állandó délelőttös, azt hittem agyfaxt kapok a mindennapi 4 órás keléstől.
2021. jún. 3. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
4%
Gyengék vagytok, nem munkára termettetek ez a ti bajotok. Túl modern már ez a világ. Ha dolgozni kell sokan már bélcsavarodást kapnak.
2021. jún. 3. 15:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Dolgozzanak a szegények #8
2021. jún. 3. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor hajrá
2021. jún. 3. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!