Vidéken pl. Békéscsabán mennyit keres egy ügyintéző vagy bármi adminisztratív munkát végző ember?
Pl. Iskolai, céges, kórházi, banki, bármilyen.
Angol, OKJ-nak megfelelő adminisztrációs szakképesítéssel, használható angol nyelvtudással (tehát nem ötös voltam belőle, hanem külföldön éltem évekig ahol nem kulimunkás voltam).
Próbáltam konkrétan munkákat keresni google-ön, de nem írnak órabért se.
Hmm köszi a válaszokat.
Szóval ha a férjemmel hazaköltöznénk, tegyük fel nekem lenne egy 200 000 ft fizum, neki 180 000 ft.
Vennénk egy házat pl. Gyulán, ehhez kellene mondjuk 22M hitel aminek a havi törlesztő részlete 125 000 ft. Ez azért elég nagy falat lenne a fizunkból, és erre még ott a rezsi, élelmiszer, egyéb költségek, szórakozás, benzin stb.
Köszi a válaszokat.
Nem értem, nem azért mentetek ki külföldre, hogy ott pénzt tudjatok gyűjteni?
Én 5 évet éltem kint Angliában kizárólag spórolási céllal és egyedül majdnem 30 millió forinttal jöttem haza, ami megalapozta a későbbi itthoi életemet. Nem mai 30 millió, hanem ingatlanárak elszállása előtti 30 millió.
Nnna ne veszekedjünk.
Rajtam kívülálló okok miatt most nem tudok dolgozni így hozzá kellett nyúlni a megtakarításhoz, na meg nem "jól fizető" állasunk van, csak simán normál bér, szóval nem vagyunk milliomosok 🙂
Gondolkoztam hogy hol tudnánk jobban kijönni anyagilag, ennyi 🙂
Nem gyűjtögetni jöttünk ki, nem volt eddig tervben a visszaköltözés, csak átfutott az agyamon, mivel az itteni ingatlan árak az egekben vannak sajnos újfent.
De nem akarom magyarázni a bizonyítványom, köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!