Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéken pl. Békéscsabán...

Vidéken pl. Békéscsabán mennyit keres egy ügyintéző vagy bármi adminisztratív munkát végző ember?

Figyelt kérdés

Pl. Iskolai, céges, kórházi, banki, bármilyen.

Angol, OKJ-nak megfelelő adminisztrációs szakképesítéssel, használható angol nyelvtudással (tehát nem ötös voltam belőle, hanem külföldön éltem évekig ahol nem kulimunkás voltam).

Próbáltam konkrétan munkákat keresni google-ön, de nem írnak órabért se.

2021. jún. 2. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Nettó 200 meglehet
2021. jún. 2. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
150-200 közt. A bankok pl jobban fizetnek, ott nettó 200 az alapbér és arra lehet jutalékot is szerezni még értékesítéssel (mondjuk egy másik 50 ezret). De sok magyar KKV inkább 150-hez közelítően ad. Persze tapasztalat, ismeretség, konkrét munka jellege, stb. A magán általában jobb, mint az állami, a magánon belül pedig a nagyobb cég jobb, mint a kisebb. Fizetés, ilyesmik szempontjából.
2021. jún. 2. 11:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Hmm köszi a válaszokat.

Szóval ha a férjemmel hazaköltöznénk, tegyük fel nekem lenne egy 200 000 ft fizum, neki 180 000 ft.

Vennénk egy házat pl. Gyulán, ehhez kellene mondjuk 22M hitel aminek a havi törlesztő részlete 125 000 ft. Ez azért elég nagy falat lenne a fizunkból, és erre még ott a rezsi, élelmiszer, egyéb költségek, szórakozás, benzin stb.

Köszi a válaszokat.

2021. jún. 2. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit, de azért azt a hitel mellé számold hozzá, hogy nem egy idegen országban kellene vendégmunkásként élni, ráadásul elkezdhetnétek letelepedni. Egyéb költségeken pedig lehet spórolni...Bár nem tudom, ha külföldön dolgoztok jó pénzért minek még 22 milliós hitel. 80 milliós házat néztetek ki?
2021. jún. 2. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Hülye lennék külföldről 180 nettóért hazajönni... amúgy tényleg ennyi az irodai fizu 150-200 között.
2021. jún. 2. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
5: Ha lenne családod, barátaid, normális életed itthon, hazajönnél, de mivel nincs...
2021. jún. 2. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem értem, nem azért mentetek ki külföldre, hogy ott pénzt tudjatok gyűjteni?

Én 5 évet éltem kint Angliában kizárólag spórolási céllal és egyedül majdnem 30 millió forinttal jöttem haza, ami megalapozta a későbbi itthoi életemet. Nem mai 30 millió, hanem ingatlanárak elszállása előtti 30 millió.

2021. jún. 2. 11:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Nnna ne veszekedjünk.

Rajtam kívülálló okok miatt most nem tudok dolgozni így hozzá kellett nyúlni a megtakarításhoz, na meg nem "jól fizető" állasunk van, csak simán normál bér, szóval nem vagyunk milliomosok 🙂

Gondolkoztam hogy hol tudnánk jobban kijönni anyagilag, ennyi 🙂

2021. jún. 2. 11:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem gyűjtögetni jöttünk ki, nem volt eddig tervben a visszaköltözés, csak átfutott az agyamon, mivel az itteni ingatlan árak az egekben vannak sajnos újfent.

De nem akarom magyarázni a bizonyítványom, köszönöm a válaszokat!

2021. jún. 2. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!