McDonald's-ba diákként dolgozni?
Első héten kedves mindenki, második héten türelmesek, harmadik héten kíváncsiak aztán már csinálsz mindent IS, akár mások helyett is, mert te vagy a kopasz :)
Én 1998-2000 között "gyorséttermeztem"
A legextrémebb feladatokat sorolom csak fel dióhéjban, amik már nem az "Üdv nálunk, de jó hogy itt vagy" kategóriába tartoznak.
- Fagyasztó kimosása sikálása
- Lefolyók, zsírfogók, csatorna kipucolása
- Galambszar lemosása az ablak feletti napernyőkről dörzsivel.
- Csikkszedés a parkolóba
- Szemétprés kimosása, hulladék bálázás, pakolás.
Aztán ha kell nyomás vissza szó hang nélkül a konyhára / kasszába vigyorogni!
Egy fix...
Megtanulod megbecsülni a jó munkát, és értékelni a tanulást
mert az ilyen "gyorséttermek" kb: a munkatáborokhoz hasonlítanak egy idő után.
Én nemrég kezdtem diákként, eddig nekem jó. Nyilván pörögni kell, de ezzel szerintem mindenki tisztában van.
A betanítás nem igazán történt meg nálam, csak igyekeztek meg meg mutogatni, hogy mi hogy van. Figyelni kell nagyon és megjegyezni, kérdezni viszont MUSZÁJ, akar többször is, de muszáj, inkább kérdezz, mint hogy elrontsd.
Nálam a munkatarsak nagyrészt kedvesek, nyilván van olyan aki türelmetlen, bunkó na az ilyet nem szabad magadra venni és lesüllyedni az ő szintjére.
Nyugodtan írj, ha van kérdésed.
Ja és megvalami, munkahelyre dolgozni mész szóval ne ossz meg magadról túl bensoseges infokat. Sose tudhatod kiben bízhatsz.
3 As azt nálunk takarító csinálta.
Vagy nallatok nem alkalmaztak takarítót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!