Phantom Shopping milyen munkahely?
Én dolgoztam náluk az irodában és mellette próbavásároltam is. Egyik sem ideális, higgyétek el.
Próbavásárlás: sok a szopódás, keveset fizet és ha vállalsz melót, akkor folyamatosan hívogatnak és számon kérnek, hogy hol a kérdőív, amit be kell küldeni.
Irodai munka: a stressz folyamatos, a munkafolyamatok szervezetlenek és meglehetősen káoszosak. Az alkalmazottak depressziósak és kedvetlenek, a fizetés pedig egy vicc. Az elvárások horribilisek, cserébe van néha csapatépítő, ahol a főnök elviszi a csapatot kisvasutazni vagy lézerharcolni.
Egyébként a főnök egy kapitalista pszichopata, miatta vannak ügyfelek, mert annak felhajtásában tényleg ügyes, de tőle ered az elviselhetetlen métely is, amely ráült a teljes cégre.
Én már tavaly nem voltam ott, amikor kidobták a fél bagázst, de hallottam hírét a sztorinak.
Ahogy mondtam: egy métely az a hely. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!