Mennyit keres egy molekuláris biológus?
attól függ milyen helyre bújtál... egy bokorban hamarabb megtalál például, mint egy szennyvízcsatornában
de maximum 10-20 percet
Úristen sírok annyira gyenge ez a poén ;( Komolyan az életkedvem is elmegy, amikor ilyet látok és valaki azt hiszi ezzel ő vicces...
A kérdésre: munkakörtől függ, tehát hogy mit dolgozik. Ilyen állás kimondottan nincs, ez egy gyűjtőfogalom. Sztem olyan 120-at nettóba megkap egy kezdő is, ha nem állami helyen dolgozik, a plafon pedig akár havi több millió is, 20-30 év után és külföldön.
Én meg az előzőn sírok: "Sztem olyan 120-at nettóba megkap egy kezdő is, ha nem állami helyen dolgozik, a plafon pedig akár havi több millió is, 20-30 év után és külföldön."
Ezt meg honnan a gyíkból szedted? Vagy talán a molekuláris biológus haverjaid mondták...? DDD
Hát képzeld igen, többen is vannak. Egyikük egy laborban dolgozik egy német tisztítószereket gyártó cég magyar telephelyén, van aki pedig az egyik egyetemen laboráns és oktat is mellette. Neki kevesebb is a fizetése. Sorolhatnám még a példákat, de látom felesleges lenne...
Mert szerinted mennyit keresnek?
Amelyik tanít, az már nem inkább mikroprofesszor?
Mondjuk az se lehet túl nagy, de a molekulánál nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!