Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten van olyan munkahely...

Budapesten van olyan munkahely ami ténylegesen csak havi 145 ezer forintot fizet?

Figyelt kérdés
Hogy lehet abból megélni ha nem saját lakásba vagy szülőknél lakik valaki?
2021. máj. 28. 22:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Írtál te már elég ízes hazugságot, köszi, nem kell több. Mint írtam, mindenkinek van tanár ismerőse, tudjuk, hogy ez nem így működik. Hiába is vergődsz itt. Az a része, hogy megy le a balatonra úszómesternek 300+ ért meg már szinte abszurd. Utalom mikor valaki más helyett dicsekszik meg nagyot mond, de legalább maradnál a valóság talaján.

Bicskanyitogó ez a hazudozás, amit leművelsz, ez a hiszti is, mikor rajtakaptunk

2021. máj. 29. 10:27
 12/23 anonim ***** válasza:
30%
Én nem vártam a sült galambot, alkalmazott vagyok ugyan, de vezető pozícióba, szerencsére semmi közöm a tanárok ici pici fizetéséhez
2021. máj. 29. 10:28
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

Nekem van rokkant rokonom, akinek 50 ezer forint a rokkantsági ellátása és még 50 ezerért dolgozik rokkantaknak fenntartott helyen...

Az 100,000 forint.

Életben tud maradni, mivel már árva, a testvére meg nem kérte a részét az örökségből, övé lett a ház...

De nagyon rossz állapotban van a háza.

Ha nem lenne ez a háza, akkor mehetne az utcára.

De a takarító (aki nem rokkant) nálunk pl. elmondása szerint havonta 150,000 forintot keres... Az sem sokkal több.

Ő meg az anyjával él...

Ha nem lenne, akkor gondolom össze kéne költözzön idegenekkel, hogy legyen tető a feje felett.

2021. máj. 29. 10:29
 14/23 A kérdező kommentje:

De te miért nem írsz konkrét példákat akkor? Csak dobálózol ezzel, hogy mindenkinek van tanárismerőse, igen úgy néz ki nekünk is van és jól keresnek.

Miért próbálod beskatulyázni őket abba, hogy keveset keresnek? Biztos vannak páran akik keveset, de akik feltalálják magukat azok szép bért visznek haza és még dolgozni se kell túl sokat.

2021. máj. 29. 10:30
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
10: persze, csak a versenyszférában meg lehet élni a nyolcórás fizetésből. Én pályaelhagyó tanár vagyok, 10 éve végeztem az egyetemmel, most 650 a nettóm. A szaktársaimé meg, akik tényleg tanítanak, max 180. Ha sok magánórát adnak meg osztályfőnököskednek, akkor felkúszhat akár 250ig? Még az is nagyon kevés, cserébe napi 12 óra munka.
2021. máj. 29. 10:32
 16/23 anonim ***** válasza:
20%

Milyen konkrét példát irjak? Név szerint vagy kíváncsi? Kb. 60 tanár ismerősöm van, révén, hogy az osztatlan képzést csak nem rég hozták vissza, előtte velünk együtt jártak egyetemre. Másrészt van volt tanárom is, akikkel tartom a kapcsolatot, a könyvemet lektorálták.

Az, hogy nyáron úszómesterkednek a balatonon, az abszurd. Erre aztán végképp idejük nincs, a tanároknak nyáron nincs 3 hónap szünet.

Kollégiumi nevelőtanár elég kevés tanár tud lenni, de aki az, annak kötelező jelenése van. Az, hogy mmivel tölti a kollegiumban töltött felesleges idejét, az ő dolga, de az nem szabadidő, hogy ott vergődik.

2021. máj. 29. 10:36
 17/23 A kérdező kommentje:

El vannak havazva szegény tanárok munkával egész nyári szünet alatt , hát többet dolgoznak mint egy gyári melós 12 órában váltott műszakban ez idő alatt.. hagyjuk már ezeket.

A tanárok nagy része csak lógatja a lábát , felolvastat a gyerekekkel a tankönyvből , házifeladatnak kiadja, hogy jegyzeteljék ki a tankönyvet aztán kifújt a dolog.

Amelyik rafináltabb az meg igenis jól keres ha elvállalja a plusz dolgokat ami simán belefér és nagyjából ezekkel a plusz dolgokkal tart ott mint egy versenyszférában dolgozó ember munkaidőben.

2021. máj. 29. 10:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges kiforgatni, amiket írtam, látható, hogy neked nem igazán van tanár ismerősöd, fogalmad sincs, mit csinalnak. Aki meg bevállal pluszokat, osztályfőnök, nevelő etc. annak nem láblógatás a nyári szünet, esetleg 2-3 hét van (bár annyit én is kiveszek a versenyszférában), cserébe máskor nem tudnak menni szabira.
2021. máj. 29. 10:42
 19/23 A kérdező kommentje:

Így van egy osztályfőnők a 2,5 hónapos nyári szünetben végig az osztály ügyeit intézi és ezzel annyi feladat van a tanítási szünet alatt, hogy csak 1-2 hét marad szegénykémnek pihennie.

Most te vetítesz ilyen mesékkel.

2021. máj. 29. 10:47
 20/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem, én tapasztalatból beszélek, veled ellentétben
2021. máj. 29. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!