Budapesten hol tudnék ténylegesen monitorokat kipróbálni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy nem túlzottan élénkre állitva fut rajta egy rövid kis videó.2017. aug. 17. 23:34
1/3 anonim válasza:
Bemész valami teszkóba, vagy hasonló helyre, és a műszaki osztályon kiállított monitorokon mindig megy valami minta anyag.
2/3 anonim válasza:
Sajna azzal sem mennél sokra, mert otthon, más megvilágítás mellett teljesen másképp fog kinézni ugyanazokkal a beállításokkal. Én is vettem egy elég komoly monitort, amit a boltban műszeresen beállítottak optimumra- annyira sötét és homályos volt a képe, hogy az borzasztó. Vagy egy hónapig kínlódtam eredménytelenül a beállításokkal, aztán egy fórumban találtam egy letölthető felhasználói profilt, amit kipróbáltam, és BANG! Egy csapásra csodálatos lett a kép.
3/3 anonim válasza:
Normális számítógép boltba menj be, a nagy áruházakat felejtsd el. Egyrészt ott mindig valami reklámanyag fut a monitorokon, másrészt szinte kivétel nélkül gagyi TN monitorokat árulnak.
Csak IPS vagy MVA/PVA monitort vegyél, a TN panel olcsó és gagyi: rossz betekintési szög, gyenge színek. Hasonlíts össze egyszer egy TN és egy IPS panelt. Ég és Föld. Garantálom, hogy utána soha többé nem akarsz majd TN panelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!