Tudtok ajánlani igazán jó 4K-s monitorokat PC-hez, vagy 21:9-es képarányú ultrawide monitorokat?
4K konzol játék xbox one x. [link]
Fényes, szép színekkel, 27": LG 27UD58-B
Ennyi bőven elég kell legyen konzolhoz, ha esetleg kétszer ennyi lenne például a keret, akkor azt hozzácsapva a konzol árához kapsz olyan PC-t amivel tényleg tudsz majd 4K-ban játszani.
Az asus AH-IPS paneljeinek van a legnagyobb fényereje általában, és a legjobb betekintési szöge.
Magyarul amit írsz azalapján nem a 4K a fontos neked hanem az, hogy nagy legyen...
Akkor mi a tökömnek 4K-s felbontás ha ki se fogod használni?
Vegyél egy sima 1080p-s mondjuk 55-65 colos TV-t (140-165 centi) és annyi meg egy bambi.
Eleve drágább lesz a 4K felbontás miatt, de akkor meg minek a 4K ha ki se használod.
4K film? Ki az aki kifizet érte annyit eredetiben? Vagy letölt ki tudja hány millió GB-ot csak hogy 4K-ban nézze az Amerika kapitányt? A One X meg nem fog minden játékot 4K-ban futtatni, bár a jelenlegi lista nem is tartalmaz kevés játékot.
Szerintem még felesleges 4K bármit venni, a kevés tartalom miatt. Az egyszer majd biztos lesz 4K film-re berendezkedni... :D
Imádom amikor az elektronikai üzletek, vagy gyártók a gyártó által leadott 4K demo filmmel próbálják eladni a TV-ket, aztán Jóska néni csodálkozik, hogy miért nem megy 4K-ban a Muzsika TV. Épp hogy elkezdtek a csatornák HD-ben sugározni tartalmakat, szerintem a legjobb vétel most a FullHD bármi, mert gombokért osztogatják a sok 4K, UHD, SUHD, mittudoménmicsoda gumicukorka piacra dobása miatt.
Hát, amúgy ez a 4k lista még azért elég korai... Egyenlőre alig tudni valamit a konzolról de máris megy a sok listás okoskodás stb... Az már fix hogy sokkal nagyobb jövője van a ps4 pro-nál (úgy mondom h ps4-em van)
A 4k film csak a képminőség miatt érdekel, eléggé oda vagyok 1-2 full hd-s filmért is, de úgy érzem ez még nem elég, többre lehet képes egy megjelenítő, mint full hd-s film :) szeretem a látványt, ennyi. 1 terrás vinyóm van, és ha ehhez az kell hogy kevés film fér fel rá, akkor legyen, de ha szép 4k-s tűhegyes filmet nézhetek, az nekem bőven elég. Valóban marketing fogások a 4k demók halálra szaturált kontrasztal és egyebekkel, de engem nem tudnak becsapni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!