Hogyan írjam az öneletrajzomba a SAP és SPSS tudásom, ha volt pár kurzus egyetemen mesterszakon, ahol szereztem tudást?
Figyelt kérdés
Milsen kifejezést érdemes hasunálni erre?
Felhasználói szintű ismeret?
Igazából elfelejtett tudás ez.
Illetve egyik szakdolgozatom adatait SPSS-ben elemeztem ki, de jelenleg már nem emlékszem a használatra, mesterszak előtt volt. Akkor jól ment.
Az önéletrajz angol nyelvű, így a javaslatokat kérem angol nyelven tegyék. Köszönöm.
2021. máj. 28. 14:28
1/3 anonim válasza:
Milyen tudasrol beszelsz? Te magad is azt allitod hogy mar elfelejtetted, illetve max. egyetemen volt belole 2 orad. Ezt az oneletrajzba bele se ird, mert kirohognek erte. Kb. annyi ertelme van mintha kiemelned, hogy be tudod kapcsolni a szamitogepet is meg a mobilon is elboldogulsz, ha nem tul uj.
2/3 anonim válasza:
classroom experience
Én ezt írtam :-) Magyarul nem tudom, hogy mondják.
3/3 anonim válasza:
Passzív tudásnak mondják a köznyelvben ezt, de ezt azért szerintem nem szokták így beleírni önéletrajzba.
Max ha bele is írod, úgy írd szerintem, hogy alapfokú, alapszintű ismeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!