Volt pár valaki élő pókerversenyen? Hol találok kis nevezésű, de nagy összegű versenyeket? Montesinóban volt már valaki?
Aki rutinos a témában, kérem segítsen nekem!
Jó játékosnak gondolom magam, összejátszottam 400 eurót és szeretnék kijutni valamilyen versenyre!
A barátom szerint csak menjünk ki Bécsbe a Montesinóba és cash game-ezzünk, de itt maximum a pénzem párszorosát tudom megnyerni hosszú idővel és kis szerencsével...
Én valami versenyre neveznék be szívesen, ahol a beülő 50-100 euró, indulnak többszázan és az első pár között oszlik a nyeremény. Monjuk az első hely érjen legalább 5-8 ezer eurót.
Szerintem ez nem lehetetlen, vannak ilyen versenyek, csak nem tudom, hogy hol....
Valami ötlet?
Szállást bérelnénk 3-4 napra max, autóval mennénk, összesen van max 400 eurónk!
Szállást útiköltséggel néztünk 3 éjszakára 40.000/fő-ért, étkezésre napi 30 eurót számoltunk.
Így maradna játszani biztos 150-200 eurónk (max kipótolom kicsit)
Néztem a montesino oldalát, de minden németül van és nem igazán találom, hogy mennyi a beülő, illetve nem értem, hogy egy nagyobb verseny miért tart 17-25-ig például? 8 napig mi a frászt kell csinálni ott?
Vagy minden nap megy ugyan az elejétől a végéig? Nem értem...
Miért nem neten játszol?
Élő asztalos versenyeket már szinte csak a profiknak rendeznek, de ott nem 100 euró a beugró...
azért, mert azt vettem észre, hogy az online játékosok ok nélkül hívnak és teljesen logikátlanul játszanak...
Vagyok annyira balszerencsés, hogy flop-ig egy biztos nyerő lappal, a másik fél számára kb 10%-os nyerési eséllyel jön a várt lapja!
Illetve ha kézzel foghatom a zsetonkupacot, jobban átérzem a játékot és jobban mérlegelek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!