Vitesco-nál (Debrecen) milyen dolgozni? Elvárások, légkör, fizetés? Operátori, technikusi pozíciók érdekelnek.
A fizetés nagyon alacsony, amíg be nem lengetsz egy ellenajánlatot, leszarnak, aztán hirtelen lesz pénz.
A 9-es kérdezőnek válaszolva, én is ezekben a pozik egyikében voltam, a hangulat nagyon erőszakos, folyamatos ordibálás, csapkodás, dobálózás, csodálom, hogy még nem jelentették fel a céget..
Utolsó előtti válaszoló vagyok.
Nos én már viszonylag hosszabb ideje nyugodtabb vizekre eveztem,véleményem szerint és ex-munkatársak elmondásaiból ítélve sokat szelídült ám a hangulat (jó oké,talán a logisztikát kivéve,ők elég sokszor kapták az ívet,én az ordíbálós sztorikat is csak és kizárólag onnan hallottam :D,)
Ha diplomás vagy,akkor debrecenihez képest jó fizura számíthatsz,de cserébe el is várnak ám érte. Ha valaki diplomásként alacsony fizuval dolgozik a Vitesconal az csak a saját hibája,senki másé.
Van persze, a NAG3-at a kiskertből gyártom :)
Viccet félretéve attól függ,ha nem vagy a gyártási folyamatokért közvetlen felelős,akkor minden további nélkül lehetséges.
Miért történik mindez?
Egyrészt a vezetők alkalmatlansága, másrészt az alacsony fizetések. Az egyik autóipari cég pl dupla annyit fizet, mint a Vitesco. De a másfeles szorzó garantált.
A köpősökről nem is beszélve....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!