Jövőre milyen munkára menjek?
Jövőre leszek 18,azaz elmehetek munkára.
És szerintettek milyen munka jó nekem?
Rólam:
-jól kreatív képességem,jól rajzolok,műszaki rajzhoz pedig jól értek.
-Gépészethez nagyjából tudom mi hány méter.
-Matek nem az erősségem(3-mas vagyok),fizika talán megy valamennyire,erős 4-es vagyok
-Adhd-s vagyok (ne kötessek belém:C)
-Én elvégzem a munkát jól, ha nem pofáznak bele.
-Tudok figyelni,de akkor ha nem üvöltve(mert elfelejtem),és nem 10-szer mondják el ugyant azt az dolgot.
Szia Kedves első!:)
Mivel technikumban járok(még hátra a mostani évvel 3 év),gondoltam hogy valami féle kerékpár szerelő szervízben,vagy hasonló munka.
Gyárban max gép beállítónak vagy ilyesmi,szalag mellé semmikép max raktár,de inkább könnyünek mondható munkát szeretnék(Értsd:Dobozolás,vagy bicikli szerelő,vagy valami operátornak).
Nem szeretnék szr szemét munkát végezni,szr pénzért.
"Nem szeretnék szr szemét munkát végezni,szr pénzért."
Ezzel szerintem mindenki így van, viszont akkor tenni kell érte.
Tanulni kell.. vagy valami piacképes szakmát, vagy tovább kell menni egyetemre, mellette nyelvet tanulni. Végzettség nélkül brutál nehéz elhelyezkedni, ha szerencséd van akkor a fenti két dolog közül "csak" az egyik miatt kell szívni.
Egy multinacionális cég CEO, Emo Rap sztár, Forma-1-es versenyző, űrhajós.
Kb ezek lennének reálisak rotfl.
Hímringyó
Kukás
Soprogeto, szemetelo
Szopkodó
Szia kedves 3-mas!:)
Igen,tudom,csak annyi a baj,hogy bolti eladó 100-ért túl fárasztó,gyárban a szalag mellé megint csak,mekiben meg hajszolgatok mint a állat de akkor is..
6-os!
Te se gondoltad komolyan,hogy bármelyik értelmes ember elmenne ilyen munkára :D
9
Hogy értve?
Csak apám a "kenyérkereső"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!