Ha valahova egy hónapja jelentkeztem, és még nem kaptam választ, érdemes számolni vele?
Figyelt kérdés
A hirdetés azóta is fent a saját oldalukon.2021. máj. 22. 10:50
2/5 anonim válasza:
Engem volt, hogy 2 hónap után hívtak és vettek fel. Minél nagyobb a cég, annál lassabban megy minden.
4/5 anonim válasza:
Inkább nem. Van rá némi esély, de nem sok. Velem volt már, hogy 1 hónap után hívtak be első körre, majd 1 hónap után második körre. Aztán 1 héten belül ajánlatot kaptam.
Viszont az általános tapasztalatom az, hogy ahonnan nem válaszolnak ennyi idő elteltével, onnan vagy nem is fognak, vagy csak egy "tájékoztatjuk, ezúttal nem Önre esett a választásunk"-t.
5/5 anonim válasza:
Altalanossagban nem.
Velem pont a héten történt meg az 2 esetben is, hogy 6-7 hét elteltével már leírtam a céget, választ nem vártam tőlük, mikor a pályázatom státuszát megváltoztatták “ folyamatban van”-ra.
A hirdetésük már nem él, de valószínű, hogy a kiválasztási folyamatok még nem zárultak le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!