Nincs fűtés mert állítólag elromlott a gázkazán -közben meg kiderült nemfizetés miatt leválasztottak a gázról-mit gondoltok ilyen helyzetű munkahelyről?
Igencsak hűvös időszak van mögöttünk, fűtés nem volt benn a munkahelyen, majd megfagytunk.
Állítólag elromlott a gázkazán. ez volt a duma.
Utólag kiderült, dehogy romlott el. Helyette sok százezres kifizetetlen gáztartozás volt (van) és leválasztottak a gázról.
Mit gondoltok ilyen helyről?
Egyrészt hazudtak.
Másrészt annyi pénze sincs a cégnek hogy fűtsön.
Nincs befizetve a gáz, meg még ki tudja mi.
Ahol egy gond van, akad ott több is. Max még nem tudunk róla.
"májusban hova fűtsenek?"
Ühüm. és jan -feb márc ápr nem kellett volna? Szted a sok sok százezres gázszámla 1 hó alatt jött össze?
Madár.
"Mit gondoltok ilyen helyről?"
Azt gondolom, hogy anyagi problémákkal küzd, de ezt nem óhajtja ilyen formán a dolgozók tudtára adni, nehogy tömegesen mondjanak fel. Ha a munkáltatói oldalon állnék, én is "hazudtam" volna és biztos vagyok benne kérdező, hogy Te is.
Ha hosszú távon ez várható, akkor érdemes más munkahelyet keresni, mert idővel a fizetést sem fogja tudni biztosítani a dolgozóiknak.
" de ezt nem óhajtja ilyen formán a dolgozók tudtára adni,"
Nem kicsit volt híre amikor a gázosok az épület előtt levágták a gázcsonkról az épületet.... volt értelme hazudozni?
Kiderült. most rosszabb a helyzet mintha előre szólt volna
Értem én. Akkor így most jobb háborogni? Változott valamit is a helyzet attól, hogy ez mégis kiderült számotokra? Semmit. Tehát a helyzet nem lett rosszabb, csak a dolgozói bizalom rendült meg, ha volt egyáltalán.
Szerintem a történet ennyi, nem szükséges fokozni tovább és több szót ejteni róla.
"csak a dolgozói bizalom rendült meg, "
Az nem rendülhetett meg részemről mert soha nem is volt.
A céget mindig is egy szar kupinak tartottam, a főnököt meg egy gerinctelen tróger szarf***ú senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!