Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen irodai munka mennyit fizet?

Ilyen irodai munka mennyit fizet?

Figyelt kérdés
Bruttó 350 ezres alapfizetéssel vettek fel. A munkaidőm fixen hétfőtől péntekig 9:00-15:00. Ilyen alapfizetéssel és munkaidővel szerintetek havonta mekkora összeget fogok keresni?
2021. máj. 21. 11:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%
Ez már megint a 450 ezret kereső gépbeállító gyökér, akinek 300 az alap bruttója és annyit éjszakázik meg túlórázik, hogy 450re jön ki a nettó. Legalábbis ezt hazudja.
2021. máj. 21. 12:44
 12/37 A kérdező kommentje:
14: Nektek ez a mániátok, hogy aki sosem dolgozott irodistaként és nem tudja jár-e valamilyen pótlék az már troll? Ti hülyék vagytok? Én nem tudom, hogy miből gondolod, hogy az összes irodista egy halom pénzt keres az eszével. Nálam nettó 230 ezer forint az alsó kategóriás fizetés. Ha neked az a problémád, hogy a jelenlegi nettó 460 ezres fizetésemet nem cserélem el a nettó 230 ezresre, akkor vizsgáltasd meg magad egy orvossal! Vagy, ha kell a halompénzes mérnöki munkád helyett szívesen átpasszolom. Az irodisták melletti szolidaritásból vállalhatod a munkát. De amíg az én keresetemről van szó addig csak kussolj el és fogadd el a véleményem! Ez a trollmániád meg már beteges, szerintem nálad komoly agybajok lehetnek.
2021. máj. 21. 12:47
 13/37 A kérdező kommentje:

"A minőségellenőri munkák elhanyagolható százaléka irodai, ezért is valószínű, hogy csak trollkodsz."

Istenem már azt is tudod milyen munkát kaptam... Micsoda levezetés. Ennyi ésszel kizártnak tartom, hogy mérnök vagy.

2021. máj. 21. 12:50
 14/37 anonim ***** válasza:
76%

Jobb helyeken minimum technikusi képesítést szoktak kérni minőségellenőröktől. Persze lehet, hogy ahol csak az anyacsavarokat kell tolómérőzgetni egész nap oda jó leszel te is, de az nem irodai meló.

Több sebből vérzik ez, haver...

2021. máj. 21. 12:55
 15/37 A kérdező kommentje:
Tudod mit jelent az a szó, hogy állásajánlat?
2021. máj. 21. 13:00
 16/37 A kérdező kommentje:
És tudod ez a munka ami szerinted csak anyacsavarokat kell tolómérőzni csak egy állásajánlat. Nem fogom elfogadni nettó 230-ért a jelenlegi nettó 460 ezres fizetésem helyett? Kezded már kapizsgálni mi a szituáció?
2021. máj. 21. 13:02
 17/37 anonim ***** válasza:
62%
Nem, nem tudom, a három diplomámmal, 22 éves munkatapasztalattal sosem találkoztam ilyennel, és te már tudod mi a bruttó és a nettó között a különbség? Sikerült megtanítanom neked?
2021. máj. 21. 13:02
 18/37 anonim ***** válasza:
65%

Láttam itt egyszer egy másik trollt, aki azt bizonygatta, hogy a 8 általánost végzett testvére 800 ezret keres a Merci gyárban, és ex-operátorként felküzdötte magát olyan pozícióba, hogy mérnököket interjúztat. Na ez a troll rá emlékeztet.

Van amúgy minőségügyes állás irodában, persze. Csak azt általában mérnökök csinálják, és nem éppen bruttó 350-ért. Jobb helyeken a kezdőfizu is lehet 350, persze nettóban...

2021. máj. 21. 13:03
 19/37 anonim ***** válasza:
67%
Ja, igen, azt én is olvastam. :D
2021. máj. 21. 13:04
 20/37 A kérdező kommentje:
24: Te tanítani nem tudsz, te csak hülyeségeket beszélni...Még mindig nem érted, hogy nem a nettó és bruttó összeggel volt a gond, hanem nem tudtam milyen pótlékot kap egy irodista, de olyan hülye vagy te b+, hogy a kérdést agát sem értetted meg. Nincs neked nemhogy három diplomád, még 1 érettségid se! Valószínűleg valami személyiségzavaros bentlakásos lakó lehetsz valamelyik intézményben, ahova tévedésből behúzták a netet.
2021. máj. 21. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!