Akiket nem mozgatott a karrier epites hanem inkabb a csaladalapitas volt fontos annak a parja h kezelte ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
A parommal par napja beszelgettunk,ossze akarunk koltozni de nincs lakas,es mondta hogy en amikor tehettem miert nem a karrieremet epitettem es sporoltam ossze egy lakasra es miert nem akartam elkoltozni otthonrol.Ez engem annyira nem vagott sziven,mondtam h nekem ez sose volt fontos,de anyukam mikor elmeseltem nagyon kiakadt..Mi az ami ebben annyira szornyu?2021. máj. 20. 14:51
11/17 anonim válasza:
Ez azért érdekes felvetés. Az, hogy az ember a keresetéből félretesz, még nem azt jelenti, hogy a karrierre koncentrál. Én pl. azért szeretek dolgozni és törekszem arra, hogy egyedül is megálljak a lábamon, mert sosem tudhatom, hogy mikor kell egyedül megállnom a lábamon. Mégis képes voltam 2 évre félretolni a karriert és a családra koncentrálni. Szóval valahogy zavaros nekem ez a kérdés.
12/17 anonim válasza:
Nem tudok érdemben nyilatkozni, mert nem vállalok be gyereket más nyakára, meg minimálbérre. Mondjuk az én vőlegényem össze sem jönne ilyen emberrel. Ez nem értékítélet, csak tény.
Nem azért építek karriert és nincs gyerekem 29 évesen, mert annyira imádok alkalmazott lenni, hanem, mert sosem szeretnék kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, más terhére lenni, és majd szeretnék a gyerekemnek egy jó színvonalat biztosítani.
Anyukád egyébként min akadt ki pontosan?
13/17 A kérdező kommentje:
Azon hogy parom ami lakasban lakik az orokolt,nem o sporolta ossze az arat hanem kapta es o ugy gondolja h nem lenne joga tolem ilyet kerdezni h en miert nem sporoltam ossze egy lakasra valot amikor o majd 40evesen olyan lakasban lakik amit orokolt
2021. máj. 20. 20:15
14/17 anonim válasza:
Ebben igaza van, ha nem örökölt volna, ugyanott tartana, mint te. De ettől te nem leszel jobb egy hajszálnyival se.
15/17 anonim válasza:
Kérdező, én meg viszonylag tanult vagyok, már ha 5 éves egyetemi tanári szak annak tekinthető (70% kizúgott, és nem azért mert nem akarta, hanem mert nem bírta a nagy elvárásokat). De szakképzésben is éppen ilyen 250 et keresek 37 évesen. Mindez férfiként. Emiatt családot sem tudtam soha alapítani, mert a nők mindig a fejemhez vágták, hogy csak ennyire futotta? Manapság bárki lehet informatikus, jogász, mérnök nulla energiabfeketetéssel, ezt hallom a nőktől. Vagyis miért nem ezt választottam? El is hagytak mind, pedig volt 5 párom annó. Megsérültem emiatt, váltani meg nem tudom hogy kell, ha ehhez értek. Menjek kuncsorogni multikhoz, hogy vegyenek fel (sajna 4-edjére lett meg a nyelvvizsgám is, nem vagyok penge abból):.
16/17 anonim válasza:
És kérdező, végül alapítottal családot? Mert h nem akkor párosnak igaza van.
17/17 A kérdező kommentje:
Van egy gyerekem,igen
2021. máj. 22. 04:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!