Akiket nem mozgatott a karrier epites hanem inkabb a csaladalapitas volt fontos annak a parja h kezelte ezt a dolgot?
Nem sok összefüggést látok a kérdésed és a szöveg között. Milyen családalapításról beszélsz?
Engem nem mozgatott a karrierépítés, mivel nem szeretek dolgozni, lébecolós életstílust folytatok egy viszonylag rosszul fizető, de megbízható állásban. A feleségem ezt el is fogadja, két gyerekünk van, albérletben élünk de anyagi problémák nélkül. Házat nem is tervezek venni egyáltalán.
Vannak nők, akiknek fontos hogy motivált, jól kereső férje legyen, és vannak olyanok mint az enyém, akinek nem. Én az előbbi fajtával soha nem tudnék együtt élni, ezt a fajta bszogatást egyszerűen nem tudnám elviselni. Lusta vagyok, az is maradok, ennyi. Mindenki keressen magának olyan partnert, aki ezekben az alap személyiségvonásokban kompatibilis.
Ha tőlem ilyet kérdezne valaki, hogy miért nem a karrieremet építettem és miért nincs lakás, menekülnék. És amúgy ezt javaslom neked is, bár szerintem a nő úgyis dobni fog, érthető módon. Tényleg fontos hogy ebben passzoljatok.
Mondd meg neki őszintén, hogy könnyebb volt széttenni a lábad, mint tanulni meg dolgozni.
Ez amúgy akkora kamu, hogy a gyerek miatt csak 4 órában tudsz dolgozni. Legalább valami haszna legyen már, hogy anyádék nyakán élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!