8 órás műszak vagy 12 órás műszakot vállalnátok?
Sziasztok, van két munkahely amelyek között nehezen döntök.
Az egyik 3 műszak,komissiózás, teljesítményben kapom a bérem. Több ismerősöm is dolgozik ott és nagyon jó a fizetés.
A másik pedig 12 órás, reggel 6-tól este 6-ig és este 6-tól reggel 6-ig.
3 nap munka és 3 nap pihi.
Valahogy az utóbbi szimpatikusabb mert több szabadidőm lenne, viszont nem tudom hogy menne ez a folyamatos nappal-este váltakozás, a bérezést pedig pontosan nem tudom. Nehezemre esik a választás :/
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Úgy érzem a 8 órás meló lesz a nyerő.
9-es: nincs szükségem annyira a pénzre, idén érettségiztem, 20 éves vagyok, gyerekem sincs.
Dolgoztam már 8 órában hasonló helyen ezért merült fel bennem a 12 óra.
De logikus amit írtok és még ezerszer átgondolom a kettőt.
12 órásban lehet, hogy több szabadidőd lenne, de többet kellene töltened a meló kipihenésével is.
Ráadásul lefekszel reggel 7-8 kor délután 5-kor már útra készen kell lenned.
"Bent rohad valaki 12 órákat valami gyárban hogy cserébe megvegye 30 év hitelre a panel lukat. Számorma ez az. Mint írtam modernkori."
Ja, hogy felétek ilyenek az életkörülmények...bocsánat. Nálunk azért a 12 órás műszakban megkeressük a nettó 450 ezret havonta, túlórával nettó 550 ezer is elérhető. Panel luk? Ki az akinek ez a célja? Mi egy családi házat vettünk persze nem is Budapest közepén akartunk élni.
Legfontosabb az egészség.
Boldogság.
Ezekután a munka.
Én a 8 órásat választanám.
Őszintén szólva olyat keress ahol 2 műszak van,reggel 6-14 14-22 ig ez nem annyira tesz tönkre.
Sok sikert. 🙂
"Legfontosabb az egészség."
Milyen jó az utcán egészségben élni, ha nincs pénz ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!