Éjszakai műszak?

Figyelt kérdés
Külföldön élek bnőmmel, jelenleg hotelban dolgozom konyhai kisegítőként( nem beszélem a nyelvet annyira, hogy mást tudjak csinálni , így kezdésnek ezt dobta a gép) , nem igazán érzem jól magam a jelenlegi helyemen, sem munkakör sem társaság szempontjából, fix délután dolgozom heti 5 napba ( du 3 tól zárásig (éjfél- fél1 ahogy kijön a lépés) így nem is nagyon találkozunk , mivel barátnőm nappalos, így mikor hazaérek Ő már alszik. Kaptam egy lehetőséget barátnőm munkahelyéről éjszakai pozícióra , (10:30-6:30) itt viszont kiesnek az éjjelek, viszont nappal többet találkoznánk(3 órától “zimmerstunden” van fél 7ig, aztán fél 9re megy vissza) így minden délután találkoznánk legalább. Fizetés is több ~150.000 forinttal ami éves szinten majdnem 2 millió. Viszont nem dolgoztam még éjszaka, nem tudom milyen hatással van a szervezetre/ kapcsolatra, aki dolgozott már éjszaka tudna mesélni hogyan hatott az életére?
2021. máj. 18. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amióta éjszaka dolgozok elmúlt a derékfájásom, kisimultak a ráncaim és leadtam 10 kilót. Ajánlom neked is!
2021. máj. 18. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Jolhangzik :D janem
2021. máj. 18. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Ha tudod, hogy nem éppen egészséges akkor minek kérded? Ha dohányzol, piálsz vagy napi 4 kávét megiszol, akkor az éjszaka egyenlő a halállal. Ha viszont nincs káros szenvedélyed, sportolsz és egészségesen táplálkozol, akkor az éjszaka sem fog úgy megviselni.
2021. máj. 18. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Az állandó éjszakai müszak nagyon megvisel, fárasztó. Egy ideig dolgoztam

éjszakai váltásban, mint karbantartó villanyszerelő, a mühelyben aludhattam

is, ha nem volt éppen valamelyik gépnél defekt. De ha egy gépkezelö hivott,

a hibát ki kellett javitani.

2021. máj. 18. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Valakit a nappali munka is megvisel. Teljesen mindegy kinek milyen a munkabírása.
2021. máj. 18. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!