Dolgoznatok állandó ejszakas műszakban?
Váltott műszakban éjszakaztam már jó szar volt
Most se nagyon szeretnék de nagyon lenne a pénz ugyhogy lehet bevallom lehet bírni hosszabb távon szerintetek?
30 százalék jelenleg most is annyit kapunk 18 H utan
Tuti ez az előírás szerinti mert a jelenlegi cégem ahol dolgozom semmi + nem fizetne
Igen, 30% a műszakpótlék, ami akkor jár, ha több műszakban dolgozol, 18:00 és reggel 6:00 között jár.
Ha állandó éjszakás vagy, akkor csak 15% pótlék jár.
7, igen, de mivel írta a kérdező, hogy műszakpótlékra 30%-ot kapnak, ami az Mt szerint jár, így valószínűleg éjszakára sem adnak az Mt által meghatározott pótléknál többet, ami 15%.
De természetesen pozitív irányban el lehet térni a pótlékok tekintetében, ez a munkaszerződésben benne van. Kérdező nézd meg mit ír.
Voltam állandó éjszakás. Jobb, mint a váltott, de azért szar,főleg ha a párod meg nappal dolgozik. Reggel 7kor hazaestem, aludtam délig max 2ig, sose voltam kipihent, pihenő napokon borult minden a napirendben. Délután főztem, esetleg mostam, takarítottam vagy ügyetintéztem, de csak csínján, mert voltak húzósabb napok, mikor hiába keltem 2kor menni kellett, mint a güzü, majd este 10re már hulla voltam és előttem volt még az éjszaka.
A párommal napi 2-3 óra minőségi időt ha tölthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!