Mi a vélemény/tapasztalat az állandó éjszakáról? Kaptam egy jó ajánlatot, nagyon jó fizetéssel, de nem tudom, hogy megéri-e az állandó éjszaka. Egészségileg, fizikailag mennyire rossz döntés az éjszakai munka?
Eléggé rossz.
Teljesen megbolygatja a szervezetedet.Nem tesz jót.
Viszont, ha tényleg sokat fizetnek, akkor megéri megpróbálni.
Ha meg tudsz munkaidőben aludni 1-2 órát, akkor főleg jó.
Imádtam!
Semmi főnök, 1000/óra alapbér + éjszakai pótlék. A meló megvolt pár óra alatt, a többi meg alvás a hálózsákban.
De persze a te esetedben nem mindegy, hogy van-e család, mi a meló, mennyi az utazás,...
Hány éves vagy, van-e párkapcsolatod?
Nyugdíj előtt állónak azt mondanám, vágjon bele, legyen éjszakai őr, portás, ilyesmi.
De egy fiatalnak szerintem halál lesz. Nem lesz nő, aki ezt tolerálni tudja, bármennyit is keresel. Hogy mindig egyedül töltse az éjszakát, hogy este ne legyen szex és összebújás... egy normális nőnél ezt nem fogja kompenzálni, hogy minden héten veszel neki egy új táskát.
Az fogja csak ezt bevállalni, akinek a pénzed kell, az éjszakákat meg majd mással tölti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!