Mi a vélemény/tapasztalat az állandó éjszakáról? Kaptam egy jó ajánlatot, nagyon jó fizetéssel, de nem tudom, hogy megéri-e az állandó éjszaka. Egészségileg, fizikailag mennyire rossz döntés az éjszakai munka?
Elsz meg kerdezo?
:D
Mennyit fizetnek allando ejszakara es mi a munkakor?
Netto 280, az nem nagy osszeg azert, hogy tonkretedd az egeszseged.
Nem tudom, hogy hany eves a suli, de allando ejszakat, 2-3 even keresztul birni, utana sulival, ahol koncentralni kell, nem lesz egyszeru.
Áhh nem fogod bírni. Megdögleni nem lesz energiád. Inkább délutános műszakba menj, de úgyis elég gyilkos. Ráadásul gépekkel is dolgozol, ami így veszélyes, a munkád se lesz minőségi.
Dolgoztam állandó éjszakásba, de nagyon rossz volt. A szervezetem össze volt zavarodva, forgalom zaja, emberek zaklatnak kb 6 órákat tudtam aludni és az se volt pihentető, amikor még szabadnapos voltam egész nap aludtam. Kb semmire nem volt se időm, se energiám, állandóan morcos voltam, szóval az emberi kapcsolataimnak se tett jót.
Ha netán nappali tagozatos diák vagy, úgy rugalmasabban tudsz munkát vállalni.
Tehát este 10kor kezdenél, utána 6kor végeznél, de 6kor már máshol kell lenni?
Én az ilyent el se tudnám vállalni, mert 6kor teszem le a munkát, utána öltözés, aztán elmenni másik helyre.
Máris késtem.
Ha meg megoldott ez a kérdés (lehet késni vagy nagyon rövid időn belül ott vagy),akkor se annyira jó...
este 9kor indulsz mondjuk, aztán lehúzol 8 órát, utána mész 6 órában szakma miatt. 1-re hazaérsz. Kb. csak aludni fogsz tudni.
Talán rövid távon jó, de hosszú távon kevésbé...
Pénzileg mondjuk jó, de testileg megfog viselni, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!