Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A legtöbb gyakornoki helyen...

A legtöbb gyakornoki helyen miért elvárás a heti minimum 3 munkanap vállalása? Mi történik akkor, ha a gyakornok csak heti 2 napot megy dolgozni például? Származhat-e bármiféle hátránya ebből a cégnek?

Figyelt kérdés

2021. máj. 18. 07:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A heti két nap a nullaval egyenlő kategória, semmilyen komolyabb feladatot vagy folyamatot nem lehet ilyen esetben egy gyakornokra bízni.

Amikor gyakornok voltam, heti ot napot kellett bejárnom mert saját felelősségi koreim voltak és nem mondhattam azt, hogy oké főnök megcsinálom egy hét múlva. Két napban csak humbug munkát lehet végezni, az meg semmit se tesz hozza a fejlődésedhez szóval semmi értelme csinálni.

Nálunk a csapatnak is van egy gyakornoka, o is ilyen heti 2 napot szokott dolgozni és az égvilágon soha semmilyen folyamatot nem tudtam átadni, mert semmit se segítene vele. Szóval nagyon is sokat számít ez.

Persze van, hogy heti 1-2 napra keresnek embert, de az a munka olyan is. Az egyik helyemen a gyakornok egész nap dokumentumokat töltött le a vállalatirányítási rendszerből heti két napban, na ilyenre gondolj.

2021. máj. 18. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!