Ha készpénzben kapom a fizetesem van értelme berakni számlára ?
Szeretném ha a félre tett pénzem majd a jövőben használhatnám mint önerő akár . Villanyszerelőként dolgozok és nem annyira vagyok bejelentve mint a valós keresetem . És hogy ez hasznalhassam is van értelme havi rendszerességgel mondjuk 200 ezret betolni a szamlamra ? Vagy minden bank szempontból az ugyan úgy semmi hiába havi rendszerességgel nő ? Jelen pillanatban nem égető probléma hitel vagy ilyesmi szempontból csak érdekel a jövőre való tekintettel hogy működik ez . Hogyha így voltam vele hogy nem utalták a fizum hiába van félre rakva X millió forint akkor se ér semmit igazából ?
Előre is köszönöm a válaszokat
Szerintem nincs, ha nekem a számlán van a pénzem sokkal könnyebben elköltöm, hiszen csak egy mozdulat.
Én a helyedben vennék egy széfet és abban tartanám.
Nekem egy falba csavarozott rejtett széfben van a pénzem, nem kell attól félnem, hogy a bank bedől, és nem is fogy a pénzem, csak az értékét veszti :)
Bár mi elég biztonságos helyen lakunk.
Én beraknam a bankba egy részét, mert én szemelyszerint úgy jobban átlátom.
A hitelnél 99%ban munkabér feltétel, de van olyan, hogy JÓVÁIRÁS elegendő mondjuk egy kamatkedvezmenyehz.
Tehát mondjuk 200 ezer a hivatalos jövedelmed, de vállalod, hogy még havonta +50 ezret beraksz, akkor alacsonyabb a kamat.
De legtöbbször feltétel, hogy a számlára érkezzen a munkabér is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!