Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha készpénzben kapom a fizetes...

Ha készpénzben kapom a fizetesem van értelme berakni számlára ?

Figyelt kérdés

Szeretném ha a félre tett pénzem majd a jövőben használhatnám mint önerő akár . Villanyszerelőként dolgozok és nem annyira vagyok bejelentve mint a valós keresetem . És hogy ez hasznalhassam is van értelme havi rendszerességgel mondjuk 200 ezret betolni a szamlamra ? Vagy minden bank szempontból az ugyan úgy semmi hiába havi rendszerességgel nő ? Jelen pillanatban nem égető probléma hitel vagy ilyesmi szempontból csak érdekel a jövőre való tekintettel hogy működik ez . Hogyha így voltam vele hogy nem utalták a fizum hiába van félre rakva X millió forint akkor se ér semmit igazából ?

Előre is köszönöm a válaszokat

2021. máj. 16. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem nincs, ha nekem a számlán van a pénzem sokkal könnyebben elköltöm, hiszen csak egy mozdulat.

Én a helyedben vennék egy széfet és abban tartanám.

2021. máj. 16. 17:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a fizetési kivonatodat fogják ellenőrizni.
2021. máj. 16. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
És ha nem számlán, akkor hol tartod? A párnába varrva? Mi van ha betörnek és minden megtakarításodat elviszik? Kamatot nem fogsz kapni, de legalább biztonságban van.
2021. máj. 16. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Nekem egy falba csavarozott rejtett széfben van a pénzem, nem kell attól félnem, hogy a bank bedől, és nem is fogy a pénzem, csak az értékét veszti :)

Bár mi elég biztonságos helyen lakunk.

2021. máj. 16. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
A kp-vel az is gond, hogy ha mész valahova, akkor magaddal kell vinned min. annyit, mint amennyit költeni tervezel, de mi van ha többet költesz, nem elég, ami nálad van? Venni akarsz valamit, de nincs nálad elég, otthon felejted, véletlenül kevesebbet viszel, mint amennyit akartál? És akkor még a zsebeseket nem is említettem. A bankkártyádat ha ellopják és használják, a bank megtéríti a kárt (ha időben észreveszed természetesen és nem hetekkel később).
2021. máj. 16. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Igen, ez attól is függ, amit az utolsó mondott, kis városban biztonsagosabb környékén nem kell berakni, de például egy buliban nagyon nagy előnye lehet egy kártyának.
2021. máj. 16. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Bankban is van betetbiztositas, szoval ha nem sok tizmillios osszeget tarolsz ott akkor nem kell felni attol, hogy becsodol, ennel tobbet meg amugyis hulye aki penzben tartalekol mondjuk egy allampapir helyett.
2021. máj. 16. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

Én beraknam a bankba egy részét, mert én szemelyszerint úgy jobban átlátom.

A hitelnél 99%ban munkabér feltétel, de van olyan, hogy JÓVÁIRÁS elegendő mondjuk egy kamatkedvezmenyehz.

Tehát mondjuk 200 ezer a hivatalos jövedelmed, de vállalod, hogy még havonta +50 ezret beraksz, akkor alacsonyabb a kamat.

De legtöbbször feltétel, hogy a számlára érkezzen a munkabér is.

2021. máj. 17. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem szívesen tartok bankban pénzt. De ez én vagyok.
2021. szept. 28. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!